Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Αλέξης Κούγιας: Νέες φωτογραφίες από το τροχαίο – Καταστράφηκε το τζιπ του ποινικολόγου

Οι εικόνες δείχνουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης

Τη σφοδρότητα της σύγκρουσης δείχνουν οι νέες φωτογραφίες από το τροχαίο ατύχημα που είχε το βράδυ της Τρίτης ο Αλέξης Κούγιας. 

Οι νέες εικόνες δείχνουν τη μεγάλη ζημιά που υπέστη το αυτοκίνητο του ποινικολόγου, ο οποίος καβάλησε το διάζωμα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Όπως φαίνεται και στο βίντεο και στις φωτογραφίες, το  μπροστινό μέρος του τζιπ που οδηγούσε ο Αλέξης Κούγια, διαλύθηκε.

Αλέξης Κούγιας για τροχαίο: Με αγαπάει ο Θεός γιατί έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους

«Είμαι από πλουτώνιο, δεν παθαίνω τίποτα. Με αγαπάει ο θεός γιατί έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους. Αυτό είναι μια ακραία αμέλεια δύο οδηγών νταλικών. Έχω κατάγματα στο αριστερό χέρι, αυτό μόνο ευτυχώς. Μάλλον ο οδηγός της μιας νταλίκας κοιμήθηκε, εγώ γύριζα από την Ξάνθη και ξεκίνησα σιγά – σιγά. Φτάνοντας στα διόδια μετά την Λάρισα και μετά από πέντε λεπτά στο δρόμο πάνω ξαφνικά στη στροφή δεν βλέπω δρόμο μπροστά μου. Ο ένας οδηγός νταλίκας κόλλησε στην άλλη νταλίκα και έκλεισε το μεσαίο και αριστερό ρέμα κυκλοφορίας» είπε αρχικά ο κ. Κούγιας στην εκπομπή «Το πρωινό».

Και συνέχισε: «Αν υπήρχε συνοδηγός θα είχε πολτοποιηθεί. Εγώ το είδα στο αριστερό στα τριάντα μέτρα και δεν πάτησα καν φρένο. Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα. Έκανα μόνο έναν ελιγμό και αυτό με έσωσε γιατί υπήρχε ένα κενό από το διαχωριστικό διάζωμα».

Δειτε το βιντεο εδω

«Το μόνο που σκέφτηκα ήταν τα παιδιά μου. Ήρθαν διασώστες, δεν μπορούσα να βγω από το αυτοκίνητο. Αν δεν ήμουν καλός οδηγός θα είχα σκοτωθεί. Έκανα χειρουργείο στο χέρι» κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου