Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Πνίγηκαν στα γέλια στο Πρωινό με το «κοτόπουλό μου»

"Εγώ γελούσα για άλλο λόγο. Επίτρεψέ μου να γελάω για ό,τι θέλω εγώ".

Η Βέφα Αλεξιάδου και o Κωνσταντίνος Μιναρετζής βρίσκονται τα τελευταία χρόνια στα δικαστήρια για το… μπαχαρωμένο κοτόπουλο.

Όλα ξεκίνησαν το 2019, όταν η Βέφα Αλεξιάδου κατέθεσε αγωγή κατά του Κωνσταντίνου Μιναρετζή, αναφέροντας ότι ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος λειτουργούσε τότε εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη, χρησιμοποίησε το όνομά της σε μια κοτόσουπα μαγειρίτσα, έχοντας αναρτήσει και τη φωτογραφία της στην είσοδο του εστιατορίου.

Η Βέφα Αλεξιάδου με την αγωγή της ζητούσε το ποσό των 60.000 ευρώ ως αποζημίωση επειδή χρησιμοποίησε το όνομά της. Στις 27 Νοεμβρίου 2020, το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με την απόφασή του θεώρησε την αγωγή της Βέφας Αλεξιάδου ως «μη ασκηθείσα» και δίκασε ερήμην της, αφού δεν εμφανίστηκε ποτέ στη δικαστική αίθουσα.

Στη συνέχεια, όμως, ο Κωνσταντίνος Μιναρετζής κατέθεσε αγωγή κατά της Βέφας Αλεξιάδου ζητώντας 50.000 ευρώ ως αποζημίωση. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Πρωινό και την Πολυξένη Καραμίχα, μετά τον σάλο που έγινε με την αγωγή της Βέφας Αλεξιάδου εναντίον του, η επιχείρησή του έπεσε οικονομικά έξω και αναγκάστηκε να την κλείσει.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων, ωστόσο, οι συνεχείς αναφορές στο κοτόπουλο, προκάλεσαν γέλια στους συντελεστές της εκπομπής. «Γελούσαμε γιατί είναι λίγο αστείο να ακούς «το κοτόπουλό μου», είπε η Φαίη Σκορδά. Ο Γιώργος Λιάγκας, όμως, είπε πως: «Εγώ γελούσα για άλλο λόγο. Επίτρεψέ μου να γελάω για ό,τι θέλω εγώ».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου