Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Η Ματίνα Παγώνη απαντά στον Γρηγόρη Πετράκο: Ο καθένας στο είδος του – Δε μπορεί κανένας να γίνει γιατρός

«Η ιατρική έχει επιστημονικά δεδομένα και σταματάς εκεί. Αλλιώς σε κοροϊδεύουν όλοι!» τόνισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ

Φιλοξενούμενη στο «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η Ματίνα Παγώνη το πρωί της Δευτέρας. 

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μίλησε με χιούμορ για τον Τάκη Ζαχαράτο και τον Μάρκο Σεφερλή οι οποίοι την έχουν περιλάβει στα νούμερα τα οποία παρουσιάζουν στις θεατρικές παραστάσεις τους.

Η κ. Παγώνη απάντησε στον Γρηγόρη Πετράκο ο οποίος στις δηλώσεις του τάσσεται κατά του εμβολίου και του κορονοϊού.  

«Εμένα μου αρέσει το χιούμορ γενικά. Μου άρεσε πάρα πολύ όταν είδα και τον Τάκη Ζαχαράτο και μετά είδα τον Μάρκο Σεφερλή. Έκανα τις παρατηρήσεις μου, πού με έκαναν καλά και πού δεν με έκαναν, έκαναν μερικές βελτιώσεις και το πέτυχαν. Μάλιστα, στον Ζαχαράτο πήγα δύο φορές» είπε η Ματίνα Παγώνη.

Η απάντηση στον Γρηγόρη Πετράκο

Έξαλλος ο Γρηγόρης Πετράκος με τα κανάλια

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ο καθένας στο είδος του. Δε μπορεί κανένας να γίνει γιατρός, εάν και προσπάθησαν πολλοί αυτή την εποχή. Αποτυγχάνεις! Περιορίζεσαι σε αυτά που ξέρεις, αποφασίζεις για τον εαυτό σου – δημοκρατία έχουμε- κάνεις τις επιλογές σου, αλλά σταματάς εκεί» είπε η Ματίνα Παγώνη όταν ρωτήθηκε για όσους εκφράζουν τις απόψεις του κατά του κορονοϊού και του εμβολίου αλλά δεν ανήκουν στην ιατρική κοινότητα όπως ο Γρηγόρης Πετράκος.

«Αν ήσουν γιατρός, βεβαίως και θα μπορούσες να βγεις, να πεις την άποψή σου, αλλά θα την τεκμηριώσεις επιστημονικά. Δε θα βγεις να λες πράγματα που είναι τελείως δικά σου, προσωπικά σου. Στην ιατρική προσωπικές απόψεις δεν χωράνε. Η ιατρική έχει επιστημονικά δεδομένα και σταματάς εκεί. Αλλιώς σε κοροϊδεύουν όλοι!» πρόσθεσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου