Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Η Νικολέττα Ράλλη απαντά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

"Το ανέφερα εντελώς απενεχοποιημένα. Σε αυτή τη δουλειά όλοι λέγαμε γι' αυτή την υπόθεση και αφήναμε και υπονοούμενα", λέει η Νικολέττα Ράλλη.

Για όσα είπε μέσα από την εκπομπή της για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη σχέση που είχε στο παρελθόν, μίλησε στο Πρωινό η Νικολέττα Ράλλη.

«Εγώ αναφέρθηκα στην Κωνσταντίνα γιατί ό,τι αφορά την ίδια και έχει προκύψει ως πρόβλημα, πάντα έχει να κάνει με τη σχέση που είχε τότε. Όχι ότι η σχέση είναι κακό με όποιον θέλεις να είσαι.

Ο καθένας μπορεί να είναι με όποιον θέλει, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, κιλών, οτιδήποτε. Το ανέφερα εντελώς απενεχοποιημένα. Σε αυτή τη δουλειά όλοι λέγαμε γι’ αυτή την υπόθεση και αφήναμε και υπονοούμενα. Αυτό που στην ουσία θέλαμε να πούμε είναι ότι κάποιος άνθρωπος λόγω της προσωπικής του σχέσης, καταχράστηκε την εξουσία του», αναφέρει η Νικολέττα Ράλλη.

Η Νικολέττα Ράλλη δήλωσε στην εκπομπή της το περασμένο Σάββατο: «Τόσα χρόνια που λένε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιατί κανένας δεν έχει πει ότι η δύναμη που είχε οφείλεται στη σχέση που είχε με τον ιδιοκτήτη του καναλιού; Τόσο κακό είναι; Όλη η Ελλάδα το ξέρει. Γιατί εκεί, συγνώμη αλλά δεν φταίει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Εγώ να πω ότι τη συμπαθώ πολύ την Κωνσταντίνα. Δεν μπορώ όμως τους γλείφτες».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου