Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Η Πέμη Ζούνη συγκλονίζει για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

"Έχει τόσο τοις εκατό κίνδυνο θανάτου, τόσο πιθανότητα εγκεφαλικού... Έπρεπε να τα υπογράψει αυτά", αποκαλύπτει η Πέμη Ζούνη.

Για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε η κόρη της, μίλησε η Πέμη Ζούνη στο Πρωινό. Η κόρη της ηθοποιού είχε μηνιγγίωμα, έκανε την επέμβαση στο εξωτερικό και ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

«Ήταν πολύ σοβαρό αλλά είναι πάρα πολύ καλά, παρότι ήταν μια πολύ επικίνδυνη εγχείρηση γιατί τελικά ο όγκος ήταν καλοήθης. Απλώς ήταν μια πολύ σοβαρή εγχείρηση.

 Είχε μηνιγγίωμα… το 2018, στα 24 της.

Ήταν η σφαλιάρα που σε κάνει να πάρεις το μάθημα, να βάλεις σε προτεραιότητα τα σπουδαία και να μην αναλώνεσαι σε βλακείες. Είναι πολύ σπουδαίο μάθημα όταν όλα πάνε καλά», αναφέρει η Πέμη Ζούνη και συνεχίζει:

«Στην Αγγλία που έγινε η εγχείρηση, στα λένε εσένα πρώτα. Υπογράφει ο ασθενής πρώτα. Έχει τόσο τοις εκατό κίνδυνο θανάτου, τόσο πιθανότητα εγκεφαλικού… Έπρεπε να τα υπογράψει αυτά. Ήταν τόσο αισιόδοξη, τόσο γελαστή, τόσο «πάμε», που αυτό μας είχε δώσει σε όλους αυτήν την γελαστή ματιά».

«Μετά όταν πέρασε και είχαν πάει όλα τόσο καλά, άρχισε να με πιάνει ο φόβος. Μετά φαίνεται ότι το τραυματάκι μέσα άρχισε να ενεργοποιείται. Εντάξει, το αντιμετωπίζω μια χαρά», λέει χαρακτηριστικά η Πέμη Ζούνη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου