Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Η Βίκυ Κάβουρα «τσεκουρώνει» την Κατερίνα Λιόλιου και εκείνη δίνει απάντηση

Μια νέα κόντρα ανάμεσα σε Βίκυ Κάβουρα και Κατερίνα Λιόλιου ξεκίνησε;

Την Βίκυ Κάβουρα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωινό της Τετάρτης. Μέσα σε όλα, η κούκλα ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχθηκε για το Survivor,

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Κάβουρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις για πράγματα όμως που δεν με ενδιαφέρουν. Εμένα με ενδιαφέρει να παίξω σε σειρά. Είμαι ηθοποιός, αυτό είναι που μ’ αρέσει και το έχω σπουδάσει.

Όταν όμως η ρεπόρτερ του Alpha τόνισε πως «η Κατερίνα Λιόλιου είπε ότι της πρότειναν 5.000 ευρώ, η καλλονή ηθοποιός αποκρίθηκε ως εξής. «Δεν ξέρω ποια είναι αυτή η κοπέλα και τι της είπαν. Δεν μου πρότεινε ποτέ κανείς λεφτά γιατί δεν δέχθηκα να συνεχίσω την κουβέντα για να φτάσουμε στο θέμα των χρημάτων»

Στη συνέχεια, ωστόσο, η Super Κατερίνα φρόντισε να μας προσφέρει και την απάντηση της όμορφης τραγουδίστριας στην δήλωση της ηθοποιού.

«Δεν θέλω να ξεκινήσω κάποια ίντριγκα, παιδιά, συγνώμη. It’ s ok! Δεν θέλω να ξεκινήσω καμία ίντριγκα. Είναι όλα τέλεια» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λιόλιου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου