Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Η Βίκυ Σταμάτη άλλαξε το επώνυμό της

Η μήνυση στην ξαδέλφη του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Η Βίκυ Σταμάτη άλλαξε το επώνυμό της, καθώς όπως μετέδωσε στο Πρωινό η Κέλλυ Χεινοπώρου, έλαβε αποκλειστικά το επίθετο Τσοχατζοπούλου. Πλέον θα πρέπει να την προσφωνούμε Βίκυ Τσοχατζοπούλου.

Στην εκπομπή έκανε δήλωση η Βίκυ Τσοχατζοπούλου και για όσα είχε δηλώσει η ξαδέλφη του Άκη Τσοχατζόπουλου, πως έχει και εκείνη ευθύνη για τον θάνατό του.

«Σε αντίθεση με αυτή την κυρία -την ξαδέλφη του Άκη- η οποία επέλεξε να με κατηγορήσει με συνεντεύξεις σε εφημερίδες και διαδικτυακά κανάλια, εγώ επιλέγω την νομική οδό, για να αποκαταστήσω την αλήθεια. Εάν ο σύζυγός μου έζησε τόσο καιρό, με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε -το οφείλει αποκλειστικά και μόνο σε εμένα, και όχι σε αυτήν την κυρία, την οποία ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε διώξει από το σπίτι μας», λέει η Βίκυ Τσοχατζοπούλου.

Ο δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής, αναφέρει για το θέμα: «Η κ. Βίκυ Τσοχατζοπούλου, όπως γνωρίζετε, έχει και ένα ανήλικο παιδί το οποίο διαβάζει ότι η μητέρα του σκότωσε τον πατέρα του. Αυτό είναι πάρα πολύ βαρύ, ξεφεύγει από τα όρια της κακοήθειας και αγγίζει τα όρια της δολοφονίας ψυχών. Δεν μπορεί να λέμε έτσι ότι η μητέρα του σκότωσε τον πατέρα του. Επέλεξε, λοιπόν, η κ. Τσοχατζοπούλου να αμυνθεί σε αυτό δια της καταθέσεως μηνύσεως σε βάρος».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου