Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Ηλίας Βρεττός: «Με έβριζε, με απειλούσε κι ένιωθα κάτι αιχμηρό στην κοιλιά μου»

«Με έβριζε και με απειλούσε ότι θα μου κάνει διάφορα, επειδή δεν έλεγα το τραγούδι», λέει ο Ηλίας Βρεττός.

Στην εκπομπή “Mega καλημέρα” και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Ηλίας Βρεττός. 

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τις ανήθικες προτάσεις στο χώρο του τραγουδιού, ενώ εξομολογήθηκε και ένα περιστατικό με έναν πελάτη σε νυχτερινό μαγαζί.

«Έχω δεχτεί ανήθικες προτάσεις, αλλά δεν είμαι από αυτούς που θα μπουν στη διαδικασία να κάνουν καταγγελία και να πουν ονόματα γιατί δεν θέλω να δημιουργώ θόρυβο. Πολύ ειλικρινά θα σου πω ότι δεν υπάρχει μόνο στο χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου αυτό. Σίγουρα υπάρχουν και στο χώρο του τραγουδιού τέτοια περιστατικά. Έχω φτάσει στο σημείο να σκεφτώ να φύγω από δουλειά», είπε αρχικά ο Ηλίας Βρεττός.

Ο Ηλίας Βρεττός είπε στη συνέχεια: «Ήμουν πάνω στην πίστα με έναν άλλο συνάδελφο και ήταν ένας τύπος από κάτω που μου ζητούσε επίμονα την τελευταία μισή ώρα να του πω ένα τραγούδι και δεν είχα προλάβει να του το πω. Νευρίασε, ανέβηκε στην πίστα, μου έκανε από μπροστά κεφαλοκλείδωμα, στους κάτω φαινόταν ότι μου έκανε αγκαλιά και αισθάνθηκα κάτι αιχμηρό στην κοιλιά μου να με πιέζει.

Δειτε το βιντεο εδω

Και άρχισε να μου λέει στο αυτί ότι μπορείς να φανταστείς. Δεν θυμάμαι να με έχουν βρίσει τόσο πολύ στη ζωή μου. Με έβριζε και με απειλούσε ότι θα μου κάνει διάφορα, επειδή δεν έλεγα το τραγούδι».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου