Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Ιωάννα Μαλέσκου: «Έχω δεχτεί άπειρες φορές body shaming»

«Πολλές φορές επιλέγω τη σιωπή, αλλά είναι κάποιες φορές που λες ώπα, πρέπει να σταματάς και να βάζεις ένα φρένο σε κάποια πράγματα», λέει η Ιωάννα Μαλέσκου.

Με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου και τη συζήτηση στον αέρα με την Κατερίνα Πεφτίτση, η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για τις άπειρες φορές που έχει δεχτεί body shaming.

«Έχω δεχτεί άπειρες φορές body shaming. Έχω ακούσει τόσα πολλά πράγματα για την εμφάνισή μου, για το σώμα μου. Βεβαίως κι έχω βάλει κιλά και κάποια στιγμή θα βγάλω. Προσέχω την εμφάνισή μου, προσέχω την υγεία μου. Με το ντεκολτέ, με το αν φόρεσα και φάνηκε λίγο παραπάνω μπούτι, σώμα, πόδι, για όνομα του Θεού. Ακούω καθημερινά άπειρα πράγματα», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Στη συνέχεια η Ιωάννα Μαλέσκου συμπλήρωσε: «Όταν κάτι δεν ισχύει, δεν σε αγγίζει. Η δική μου άποψη σε αυτό ήταν ότι πολλές φορές σε αγγίζει κάτι ακόμα κι αν δεν ισχύει, γιατί σε πνίγει το γεγονός ότι σε αδικούν ή είναι κάτι το οποίο δεν σε τιμά. Πολλές φορές επιλέγω τη σιωπή, αλλά είναι κάποιες φορές που λες ώπα, πρέπει να σταματάς και να βάζεις ένα φρένο σε κάποια πράγματα».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου