Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Κατερίνα Καινούργιου: Ατύχημα για την παρουσιάστρια – «Έπεσα, γλίστρησα, διαλύθηκα»

Οι αναρτήσεις με το χτυπημένο πόδι της

ΗΚατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης (24/11) υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό στον Alpha και στην εκπομπή της «Super Κατερίνα». 

Η παρουσιάστρια αν και κεφάτη, φάνηκε να δυσκολεύεται λίγο να περπατήσει και γι’ αυτό το λόγο εξήγησε πως το προηγούμενο βράδυ είχε ένα ατύχημα.

Συγκεκριμένα, λόγω της βροχής, η Κατερίνα Καινούργιου γλίστρησε και έπεσε με αποτέλεσμα να χτυπήσει.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε στον «αέρα»: «Δεν καταλαβαίνετε τι έπαθα χθες. Ήθελα να βγω στην βροχή και τρώω μία. Πέφτω κάτω με το πρόσωπο, ευτυχώς που δεν χτύπησα το πρόσωπό μου. Έχω μελανιά στα γόνατα, τη λεκάνη, αλλά το τακούνι  τακούνι σήμερα!».

Οι αναρτήσεις με το χτυπημένο πόδι

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί έδειξε το τραυματισμένο πόδι της στους διαδικτυακούς της φίλους. «Καλημέρα από το καμαρίνι. Η μέρα ξεκινά πολύ περίεργα. Κοιτάξτε τι έπαθα χθες βράδυ. Δεν καταλαβαίνετε. Έπεσα, γλίστρησα, διαλύθηκα. Όλα λάθος » τόνισε στο Instastory της.

Στην συνέχεια δημοσίευσε ξανά ένα story με το χτυπημένο πόδι της. «Παιδιά είναι φυσιολογικό; Άουτς!» γράφει πάνω στη φωτογραφία, απευθυνόμενη στους διαδικτυακούς της φίλους.


Πριν λίγη ώρα, η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται η ίδια να ξεκουράζει το τραυματισμένο πόδι της, ακουμπώντας το πάνω σε μαξιλάρι. «Ορογόνος τραυματική θυλακίτιδα (ή κάπως έτσι)» έγραψε για το τραύμα που έχει πάθει.


πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου