Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Καθηλώνει ο Γιώργος Τσαλίκης: «Έπρεπε να κοιτάξω την γυναίκα μου στα μάτια και να την κοροϊδέψω»

"Ήμουν στα γόνατα για δυο ώρες,, προσευχόμουν και παρακαλούσα να μην με καταλάβει" σημείωσε, μέσα σε όλα, ο Γιώργος Τσαλίκης.

Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε ο Γιώργος Τσαλίκης όταν βρέθηκε καλεσμένος της Αννίτας Πάνια, τη νύχτα της Πέμπτης, στην εκπομπή «Ανοιχτά» του OPEN. 

Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην πολύ δύσκολη διαχείριση της απώλειας του αδελφού της συζύγου του, Δώρας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τσαλίκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν φρίκη, φρικαλέο όταν χάσαμε τον αδελφό της Δώρας, τον Γιώργο. Ότι χειρότερο έχω περάσει στη ζωή μου. Ότι χειρότερο. Όταν έπαθε το τροχαίο, ήμουν στα MVA με κρεμασμένο το βραβείο από το καλύτερο ντουέτο με την Έλλη Κοκκίνου και η Δώρα ήταν έγκυος τον Χάρη. Με πήραν τηλέφωνο, άκουσα ουρλιαχτά και σειρήνες. Με έβγαλε από το θέατρο Πέτρας ένα αυτοκίνητο της πυροσβεστικής για να μπορέσω να φύγω γρήγορα. Έφτασα στο νοσοκομείο και εκεί μου είπαν ότι έχει τελειώσει»

Για να μπω στη διαδικασία να το πω στη Δώρα έπρεπε να μιλήσω με την γυναικολόγο της και να μου δώσει ένα ηρεμιστικό χάπι, το οποίο έπρεπε να το κόψω και να το βάλω σε κάτι γλυκό ή αλμυρό για να το φάει το πρωί. Πήγα σε ένα φαρμακείο κλαμμένος και χτύπησα το παραθυράκι στον Πειραιά. Άνοιξε ο φαρμακοποιός, ζήτησα το ηρεμιστικό και κούνησε το κεφάλι γιατί με είδε και σκέφτηκε πως είμαι κόκκαλο. Γύρισα στο σπίτι και έπρεπε, μετά από τόσα χρόνια που ήμασταν μαζί, να την κοιτάξω στα μάτια και να την κοροϊδέψω. Ήμουν στα γόνατα για δυο ώρες,, προσευχόμουν και παρακαλούσα να μην με καταλάβει».

«Επειδή έχουμε ένα μεγάλο σπίτι που έχει και ασανσέρ, όταν είδα να κατεβαίνει το ασανσέρ, σηκώθηκα και έδωσα την μεγαλύτερη παράσταση της ζωής μου» πρόσθεσε ο τραγουδιστής στο βραδινό talk show της Αννίτας Πάνια.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου