Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Κώστας Τσουρός: «Η Μαίρη Συνατσάκη είναι αστυνομία κινητών τηλεφώνων;»

"Καταλαβαίνω ότι η Μαίρη έχει ευαισθησίες σε αυτά τα θέματα, βγαίνει συνέχεια λέει λέει λέει και όλοι έχουμε τέτοιες ευαισθησίες, αλλά..."

Μία ανάρτηση που έκανε η Μαίρη Συνατσάκη για ένα περιστατικό που συνέβη στο δρόμο, αποτέλεσε αφορμή για σχολιασμό στο Mega Καλημέρα, με τον Κώστα Τσουρό να διαφωνεί με την αντίδρασή της.

Η Μαίρη Συνατσάκη, στο βίντεό της λέει τα εξής:

«Περπατούσα και ένας κύριος καταλάβαινα ότι κάπως περίεργα κρατάει το κινητό του. Λέω αυτό παίζει να είναι και ότι με βγάζει βίντεο. Συνεχίζω την πορεία μου, αλλά γυρνάω πίσω να κοιτάξω και τον παρατηρώ να βγάζει μια κοπέλα που περπατούσε μπροστά του, επειδή φορούσε ένα κολλητό τζιν. Του λέω: «Συγγνώμη! Θέλετε να σταματήσετε να βγάζετε βίντεο κόσμο που δεν είναι ενήμερος γι’ αυτό; Μπορείτε να μου δείξετε την κάμερα και το άλμπουμ των φωτογραφιών σας»; Μου λέει: «Τι; Είσαι τρελή;» και συνέχισε να προχωράει και να φεύγει. Να μιλάμε γι’ αυτά χωρίς να αισθανόμαστε ότι είμαστε τρελοί, παρανοϊκοί. Να κοιτάει ο ένας τον άλλον λίγο περισσότερο μπας και εκλείψουν τα συγκεκριμένα πράγματα».

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Κώστας Τσουρός ανέφερε: Προφανώς ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να μην θέλει να είναι στο κινητό ενός άλλου ανθρώπου. Ο ίδιος μπορεί να αντιδράσει. Η Μαίρη Συνατσάκη γιατί αντέδρασε; Είναι αστυνομία κινητών τηλεφώνων; Δηλαδή εμένα μου κάνει λίγο «είδα να τραβάει μία που φορούσε ένα στενό τζιν και πήγα και του είπα δείξε μου το κινητό σου να πάρω την κάμερα να το σβήσω. Τι είναι αυτό δηλαδή; Αυτό επιτρέπεται; Με ποιο δικαίωμα να το κάνεις αυτό σε κάποιον»;

«Καταλαβαίνω ότι η Μαίρη έχει ευαισθησίες σε αυτά τα θέματα, βγαίνει συνέχεια λέει λέει λέει και όλοι έχουμε τέτοιες ευαισθησίες, αλλά όπως αυτός δεν έχει το δικαίωμα να τραβάει βίντεο την κοπέλα όποια και αν είναι αυτή, έτσι και η Μαίρη δεν έχει το δικαίωμα να του ζητήσει το κινητό του για να σβήσει το βίντεο», κατέληξε ο Κώστας Τσουρός.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου