Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Ξέσπασε σε δάκρυα ο Αλέξανδρος Παπανδρέου στον αέρα του Love it – «Δεν είμαι καλά σήμερα»

«Έχασα τη θεία μου και ο μπαμπάς μου είναι στο νοσοκομείο με κορονοϊό και είναι σοβαρά», είπε συγκινημένος ο Αλέξανδρος Παπανδρέου.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν σήμερα ο Αλέξανδρος Παπανδρέου στον αέρα του Love it.

Ο γνωστός σεφ με δάκρυα στα μάτια και με τρεμάμενη φωνή εξομολογήθηκε πως έχασε τη θεία του από κορονοϊό και πως ο πατέρας του βρίσκεται στο νοσοκομείο επίσης με Covid.

«Δεν είμαι καλά. Έχασα τη θεία μου και ο μπαμπάς μου είναι στο νοσοκομείο με κορονοϊό και είναι σοβαρά. Εμβολιαστείτε! Το πιο απλό πράγμα είναι να εμβολιαστείτε και ειδικά για τους μεγάλους ανθρώπους. Η ζωή συνεχίζεται και δεν αλλάζει κάτι. Και δεν πρέπει να χάνουμε το χαμόγελό μας», είπε αρχικά με δάκρυα στα μάτια ο Αλέξανδρος Παπανδρέου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου του ζήτησε, αν θέλει, να μην μαγειρέψουν σήμερα. Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου όμως, ως επαγγελματίας, αποφάσισε να παραμείνει και να μαγειρέψει για τους τηλεθεατές.

«Πρέπει να βρίσκεις το κουράγιο να συνεχίζεις τη ζωή σου παρά τις δυσκολίες. Η θεία μου η Μαρία που “έφυγε” από κορονοϊό ήταν πλήρης ημερών. Και ο μπαμπάς μου με κορονοϊό στο νοσοκομείο. Και οι δύο γιατροί και δεν ήθελαν να κάνουν το εμβόλιο», είπε στη συνέχεια ο Αλέξανδρος Παπανδρέου.

Μετά το τέλος της μαγειρικής, ο Αλέξανδρος Παπανδρέου είπε συγκινημένος: «Σήμερα ήταν μια δύσκολη μέρα, υπάρχουν και αυτές. Δεν είναι πάντα όλα χαμογελαστά».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου