Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Λαμία: Επίθεση με κλωτσιές σε επαγγελματία – «Αν δεν φορούσα κράνος τώρα δεν θα μιλούσαμε»

Βίντεο από το σοκαριστικό περιστατικό

Σοκαριστική είναι η επίθεση που δέχθηκε το βράδυ της Δευτέρας (8/11) στο κέντρο της Λαμίας, Λαμιώτης επαγγελματίας, όταν νεαροί τον χτυπήσαν άγρια με κλωτσιές την ώρα που έκλεινε το κατάστημά του και πήγε να πάρει ο μηχανάκι του για να φύγει. Είχε προηγηθεί παρατήρηση από τον άνδρα να κάνουν ησυχία, προτρέποντας μάλιστα τους νεαρούς να πάνε λίγο πιο πέρα από το κατάστημα.

Του ανταποκριτή μας από το Lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

«Αν δεν φορούσα το κράνος τώρα δεν θα μιλούσαμε…», λέει ο άτυχος επαγγελματίας στο LamiaReport ο οποίος μας έδειξε τα χτυπήματα που έχει το κράνος από τις κλωτσιές των νεαρών.


«Την ώρα που μιλούσαμε, ήρθαν από πίσω με έριξαν κάτω και άρχισαν να χτυπούν παντού. Κλωτσιές στο κεφάλι στα πλευρά στην κοιλιά. Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη. Δεν το χωράει το μυαλό μου…», είπε ο επαγγελματίας στο LamiaReport.

Ανήλικοι οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι

Οι τρεις νεαροί, τους οποίους αναγνώρισε ο άνδρας, έχουν συλληφθεί ως εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο.

Πρόκειται για έναν 16χρονο, έναν 18χρονο και έναν 21χρονο, οι οποίοι σήμερα θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας συνεχίζουν την έρευνα για να εντοπίσουν και τους υπόλοιπους νεαρούς που εμπλέκονται στο επεισόδιο, εκ των οποίων οι περισσότεροι ήταν ανήλικοι.

Δείτε το βίντεο από την επίθεση:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου