Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Λάζος Μαντικός: «Νόμιζαν ότι έχω βύσμα τον Γιώργο Παπαδάκη»

Όσα δήλωσε ο Λάζος Μαντικός στο The 2night Show.

Ο Λάζος Μαντικός πέρασε το κατώφλι του The 2night Show κι ανάμεσα σε άλλα μίλησε για το πως βρέθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ως ρεπόρτερ.

«Τελείωσα την σχολή δημοσιογραφίας και ξεκίνησε η περίοδος της πρακτικής. Εγώ ήθελα να δουλέψω εξ’ αρχής στον Γιώργο Παπαδάκη γιατί τον έβλεπα από μικρός.

Μου είπαν ότι θα κάνω πρακτική στο δελτίο ειδήσεων αλλά εγώ ήθελα Παπαδάκη. Μου είπαν ότι δεν θέλουν για εκεί άτομα και κάποιες φορές τα φέρνει έτσι στη ζωή κι έναν άνθρωπο που θέλεις να τον δεις, τον συναντάς. Σε μια παρουσίαση βιβλίου του καθηγητή μου, ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν ομιλητής και λέω Λάζο ή τώρα ή ποτέ, του μιλάς. Του μίλησα και μου είπε πως θέλουν άτομα» είπε ο Λάζος Μαντικός.

Δειτε το βιντεο εδω

«Πήρα λεωφορείο και μετρό και πήγα στα στούντιο ΚΑΠΑ. Με πήγε ο Γιώργος Παπαδάκης στο control κι είπε από εδώ είναι ο Λάζος Μαντικός και θα ξεκινήσει πρακτική. Όλοι νόμιζαν πως είμαι ανιψιός, συγγενής ή έχω βύσμα τον Παπαδάκη. Όταν πέρασε ο καιρός, κατάλαβαν ότι δεν είναι έτσι.» συμπλήρωσε ο Λάζος Μαντικός.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου