Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Λίτσα Γιαγκούση: «Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος είχε προσβλητική συμπεριφορά, δεν σέβεται κανέναν»

«Αδιανόητη η συμπεριφορά του, κρίμα το ταλέντο του», λέει η Λίτσα Γιαγκούση.

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη η Λίτσα Γιαγκούση. 

Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε και για τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, τονίζοντας πως στη συνεργασία τους είχε ανεπίτρεπτη και προσβλητική συμπεριφορά απέναντί της.

Υπάρχει κάποια συνεργασία την οποία δεν θα θέλατε να επαναλάβετε;

Υπάρχει, ναι, αυτή με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο. Ανεπίτρεπτη, προσβλητική συμπεριφορά, που με ανάγκασε να αποχωρήσω. Μπήκα στην πρεμιέρα, στο δεύτερό μου πρόγραμμα και αντί για σαράντα λεπτά, τραγούδησα δέκα. Έκανε φινάλε η ορχήστρα, γιατί έπρεπε να βγει ο Μάκης. Δεν σέβεται κανέναν άνθρωπο και κοιτάει μόνο τον εαυτό του.

Εσείς πώς αντιδράσατε;

Δεν μίλησα, γιατί δεν είμαι άνθρωπος που θα πράξει εν βρασμώ και θα κάνει φασαρία, κακώς βέβαια. Στη συνέχεια, το μαγαζί το σφραγίσανε για έναν μήνα για κάποιο λόγο και μετά μου ζήτησαν να επιστρέψω. Κάλεσα τον επιχειρηματία να με διαβεβαιώσει ότι δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, αλλά εκείνος δεν μπόρεσε να το κάνει κι έτσι δεν πήγα. Συνέβη και στο παρελθόν κάτι παρόμοιο, με τον ίδιο τραγουδιστή, είχα ενδείξεις, αλλά είπα να ξανακάνω μία απόπειρα. Πιστεύω αυτό δεν έχει ξαναγίνει σε κανέναν, αδιανόητη συμπεριφορά. Κρίμα το ταλέντο του.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου