Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Μαντώ: Το μόνο έξοδο που έκανε η ΕΡΤ στην Eurovision ήταν το ρούχο που φόρεσα

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την αναγκαστική παύση με την πανδημία, την Eurovision και την πληρωμή των καλλιτεχνών στις μουσικές εκπομπές

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαντώ στον Κωνσταντίνο Αρκά και την κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» στο MEGA την Κυριακή. 

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την αναγκαστική παύση με την πανδημία, την Eurovision και την πληρωμή των καλλιτεχνών στις μουσικές εκπομπές.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Μαντώ δήλωσε πως «κάτσαμε για δυόμιση χρόνια στο σπίτι, βαρεθήκαμε πια! Εντάξει, πόσο πια… Ήμασταν σε καταναγκαστική ανεργία ο δικός μας κλάδος και δεν τα έφερα πέρα. Δυστυχώς όλα τα οικονομικά back up έγιναν τοίχοι, ντουβάρια και άλλο δεν υπάρχει».

«Όταν πήγα εγώ στην Eurovision δεν ήταν η χρονιά της Ελλάδος. Ήταν μια χρονιά που υπήρχε μια αμηχανία, η Ελλάδα προετοιμαζόταν για τους Ολυμπιακούς που ήταν την επόμενη χρονιά και δεν έδινε σημασία στην Eurovision οπότε πήγαμε για να πάμε. Δεν υπήρχαν καθόλου χρήματα, τίποτα, μηδέν στην ελληνική αποστολή. Το μόνο έξοδο που έκανε η ΕΡΤ ήταν το ρούχο που φόρεσα αλλά κατά τα άλλα ούτε μακιγιάζ είχα μαζί ούτε ανεμιστήρα που ήθελα να μου φυσάει τα μαλλιά ούτε τα εφέ που ήθελα».

«Από την στιγμή που τραγουδάμε και στηρίζετε σε εμάς μια μουσική εκπομπή εννοείται ότι πρέπει να πληρωνόμαστε. Πουθενά στον κόσμο δεν πάνε απλήρωτοι μουσικοί και καλλιτέχνες σε καμία εκπομπή» συμπλήρωσε η ερμηνεύτρια στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στο MEGA.

Ας θυμηθούμε την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο παρουσία της Μαντώ στην Eurovision

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου