Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Μάριος Αθανασίου: «Δεν είχα πατρικό πρότυπο, έχω υπάρξει θυμωμένος και αγενής με τον πατέρα μου»

"Εάν δεν έχεις μεγαλώσει με τον πατέρα σου σε όλη σου την παιδικο-εφηβική ηλικία, αυτό δεν αλλάζει. Δεν γυρνάει πίσω" εξομολογείται ο Μάριος Αθανασίου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μάριος Αθανασίου στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα του Happy Day το πρωινό της Τετάρτης.

Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής στη σειρά του Alpha, «Άσε μας ρε μαμά» αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάριος Αθανασίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νομίζω ότι έχω κάνει ότι οφείλουμε να κάνουμε σαν άνθρωποι σε όλοι μας τη ζωή με τους ανθρώπους που έχουμε λίγο περίεργη σχέση. Να κατανοήσουμε. Μπορεί να μην τα δικαιολογείς όλα, αλλά τουλάχιστον οφείλεις να απλώνεις ένα χέρι και να μπορείς να δείχνεις στον άλλον έναν σεβασμό για ότι έχει κάνει και μια κατανόηση. Εάν ας πούμε δεν έχεις μεγαλώσει με τον πατέρα σου σε όλη σου την παιδικο-εφηβική ηλικία, αυτό δεν αλλάζει. Δεν γυρνάει πίσω. Το να κατανοώ, είναι διαφορετικό από το δικαιολογώ ή επιβραβεύω».

«Και θυμωμένος έχω υπάρξει και αγενής έχω υπάρξει και προφανώς ήμουν λίγο μπερδεμένος με τον εαυτό μου μέχρι να κατασταλάξω. Όσο όμως περισσότερο ωριμάζεις, αλλάζουν τα κριτήρια σου, οι απόψεις σου και το μυαλό σου» πρόσθεσε ο ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή του Alpha. «Δεν είχα πατρικό πρότυπο όσον αφορά το μεγάλωμα οπότε ήταν και πολύ πιο εύκολο για μένα στο μεγάλωμα των παιδιών μου το πρότυπο να είναι μητρικό».

«Δεν είχα δηλαδή το αντίκρισμα τι έκανε ο πατέρας μου, πως το έκανε, ποια ήταν τα λάθη του και να κάθομαι να παλεύω με αυτά».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου