Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δίνω δουλειά σε 80 ανθρώπους και δέχομαι λάσπη από τον Ορφέα Παπαδόπουλο»

«Οι ηθοποιοί του θιάσου ανησυχούσαν με τον Ορφέα, ένιωθαν ότι ήταν σε κίνδυνο», λέει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. 

Ο παραγωγός απάντησε για τον Ορφέα Παπαδόπουλο και τόνισε πως θα κινηθεί νομικά για να αποκατασταθεί η αλήθεια και να υπάρξει μια συνεννόηση με τον ηθοποιό.

«Ο Ορφέας Παπαδόπουλος κόλλησε κορονοϊό το καλοκαίρι και εμείς κάναμε πρόβες με άλλο ηθοποιό που θα τον αντικαθιστούσε. Οι ηθοποιοί του θιάσου ανησυχούσαν με τον Ορφέα, ένιωθαν ότι ήταν σε κίνδυνο. Επικοινωνήστε και με τον κύριο Γιαννόπουλο να σας το επιβεβαιώσει, μου έλεγε ότι έχω απόλυτο δίκαιο», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε στη συνέχεια: «Με ρωτούσαν αν ο Ορφέας έχει κάνει τεστ και πώς θα μπουν μαζί του στο πούλμαν να ταξιδέψουν. Δείχνω την κοινωνία μου ευαισθησία, θέλοντας να προστατεύσω τους ηθοποιούς και το κοινό. Για να δείτε ποιος λέει ψέματα, είπε ότι δεν επικοινώνησα μαζί του. Του έστειλα μήνυμα και του ζήτησα συγγνώμη που χρησιμοποίησα το όνομά του και δύο ώρες μετά έλεγε ότι δεν επικοινώνησα μαζί του».

«Έχω μία από τις πιο σοβαρές εταιρίες παραγωγής και αυτή τη στιγμή δίνω δουλειά σε 80 ανθρώπους με τις παραγωγές μου και νιώθω περήφανος γι’ αυτό. Και αντί να ακούσω ένα ευχαριστώ δέχομαι λάσπη. Είπε ότι εγώ του έριξα λάσπη, αυτός την πέταξε τη λάσπη. Θα προχωρήσω σε μήνυση για να αποκατασταθεί η αλήθεια και να υπάρξει μια συνεννόηση με τον Ορφέα Παπαδόπουλο», είπε κλείνοντας ο Ορφέας Παπαδόπουλος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου