Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Μενίδι: Πήγαν να τη ληστέψουν και την έσερναν πάνω στο καπό – «Ήθελαν να με σκοτώσουν, ήταν πασιφανές»

Το όχημα βρέθηκε καμένο στην Πάρνηθα, κοντά στην ταυτοποίηση των δραστών η Αστυνομία

Συγκλονίζει το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας στην οποία φαίνεται μία γυναίκα, θύμα ληστείας, πάνω στο καπό ενός αυτοκινήτου. 

Οι αδίστακτοι ληστές την έσερναν για πάνω από 400 μέτρα, με τη γυναίκα να τραυματίζεται, ευτυχώς, ελαφρά.

Περιγράφοντας στο OPEN όσα έζησε τονίζει ότι οι ληστές, οι οποίοι είπε ότι είναι Ρομά, ήθελαν να τη σκοτώσουν.

«Αναλογικά με όλο αυτό που έχει γίνει είμαι καλά, δεν έχω προλάβει να το συνειδητοποιήσω. Τα έχετε δει. Κινούμουν στη λεωφόρο Καραμανλή, έβγαλα φλας να στρίψω σε παράδρομο λόγω της κίνησης, και ξαφνικά ένα αυτοκίνητο με εμβόλισε, νόμισα ότι ήταν τυχαίο συμβάν» είπε και συνέχισε: «Ξαφνικά έρχεται ένας γεροδεμένος Ρομά, με αρπάζει από το χέρι, με πετάει στο αυτοκίνητο και μου αρπάζει την τσάντα. Άρχισα να τραβάω την τσάντα, ξαφνικά βρέθηκα μπροστά από το αυτοκίνητο και αυτοί έβαλαν μπρος να με πατήσουν. Ανέβηκα πάνω στο καπό. Άρχισαν να τρέχουν, να κάνουν ελιγμούς. Ήθελαν να με σκοτώσουν, ήταν πασιφανές. Έχω χτυπήσει στα πόδια και τους αγκώνες. Έγιναν όλα σε δευτερολέπτα όχημα καμένο στην Πάρνηθα».

Μενίδι: Το χρονικό της ληστείας

Όπως μετέδωσε χθες (31.10) το Mega όλα ξεκίνησαν από την περιοχή της Κηφισιάς, όταν μια 35χρονη γυναίκα έκανε ανάληψη από τράπεζα 2.000 ευρώ.

Η γυναίκα φτάνοντας στις Αχαρνές έβγαλε φλας για να στρίψει και τότε ένα άλλο όχημα, το οποίο μάλλον την παρακολουθούσε, προσέκρουσε πάνω της, στα πλάγια του αυτοκινήτου. Η 35χρονη κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να δει τι ζημιά έχει προκληθεί από το τρακάρισμα και τότε ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητο της και της έκλεψε την τσάντα.

Η 35χρονη προσπάθησε να αντισταθεί, οι δράστες στην συνέχεια μπήκαν στο αυτοκίνητο και τότε η 35χρονη γαντζώθηκε στο καπό προκειμένου να τους εμποδίσει να φύγουν, εκείνοι όμως την έσυραν για περίπου 400 μέτρα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου