Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Νίκος Μουτσινάς: «Δεν έπρεπε να ήμουν «στον αέρα» όταν έφυγε η μητέρα μου, δεν υπήρχε λόγος»

Όσα εξομολογήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς για την απώλεια της μητέρας του.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς στην Αννίτα Πάνια και στη βραδινή της εκπομπή, η οποία και θα προβληθεί τη νύχτα της Πέμπτης στο OPEN.

 Μέσα σε όλα, ο ηθοποιός και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας του και την βοήθεια που του έχει προσφέρει η ψυχοθεραπεία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα κάνει μια επταετία ψυχοθεραπεία. Πάρα πολύ ωραία, να ‘ναι καλά αυτή γυναίκα και μετά όμως που έφυγε η μητέρα μου, η Φρόσω πέρασα μαγικά το πένθος… Κάτω, κάτω… Ήμουν και στον αέρα! Γιατί ήμουν; Δεν έπρεπε να ήμουν, δεν υπήρχε λόγος. Για αυτό και να με βλέπει ο κόσμος να ζω το πένθος και να θέλω να κάνω τον αστείο. Τον έκανα και στον εαυτό μου, βέβαια, γιατί δεν είχα λεφτά στην άκρη».

«Θα μπορούσα να μην το κάνω. Μετά έλεγα πως δεν θέλω ψυχολόγο αλλά να το δω από κάπου αλλού και να είναι άλλος ο τρόπος. Οπότε κάνω αυτά τα σεμινάρια αυτοβελτίωσης, αυτοδυνάμωσης και αυτοϊκανοποίησης» πρόσθεσε ο ηθοποιός και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου