Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Νίκος Μουτσινάς: «Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος πρέπει να χαρακτηριστεί από την ερωτική του προτίμηση»

"Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνει τόσο μεγάλη κουβέντα για το τι φύλο γουστάρω. Δεν κλείνουμε και καμια πόρτα στο σπίτι; 

Να ξέρουμε τι συμβαίνει στην κρεβατοκάμαρα;" ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε στο Ανοιχτά με την Αννίτα Πάνια για όσα είχε δηλώσει στο Down Town Κύπρου σε σχέση με την διαφορετικότητα.

«Ο καθένας το βιώνει λίγο διαφορετικά. Ψαχνόμαστε όλοι για να βρούμε πως να ορίσουμε πράγματα και καταστάσεις. Κάποιος σκέφτηκε την λέξη διαφορετικότητα, που δεν θεωρώ πως έχει πολύ ενδιαφέρον. Είναι κάτι πολύ προσωπικό, που αλλάζει στην επιλογή του ερωτικού συντρόφου. Πριν από αυτό και μετά από αυτό, όλο το υπόλοιπο είναι ίδιο με όλους. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος πρέπει να χαρακτηριστεί με την ερωτική προτίμησή του. Με ξεπερνά.

Γιατί θα έπρεπε να βρεθούν συγκεκριμένες λέξεις, που να σημαίνουν κάτι για κάποιον… Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνει τόσο μεγάλη κουβέντα για το τι φύλο γουστάρω. Δεν κλείνουμε και καμια πόρτα στο σπίτι; Να ξέρουμε τι συμβαίνει στην κρεβατοκάμαρα; Ότι κοιμήθηκε με τον Βασίλη ο άλλος κι όχι με την Σοφία. Γιατί πρέπει αυτό να επηρεάσει την θέση στην κοινωνία και να υπάρχει bullying; Είναι μια μπούρδα για να βγάλει κάποιος την ένταση που έχει και την οργή του» σημείωσε ο Νίκος Μουτσινάς.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου