Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Νίκος Μουτσινάς για Ξιαρχό: «Έκαψα όλα τα ριγέ μου»

«Λίγο να καθίσουμε σε ησυχία, δεν είναι κακό. Ας ηρεμήσουμε πια! Το κορίτσι… γκιώνη και όλα μια χαρά, δεν δίνει σημασία», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Η απαράδεκτη συμπεριφορά και το χυδαίο βίντεο του Τάσου Ξιαρχό σχολιάστηκε σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές και άπαντες κατακεραύνωσαν τον χορευτή.

Έτσι και ο Νίκος Μουτσινάς, στον αέρα του «Καλό μεσημεράκι», έκανε το δικό του σχόλιο δείχνοντας στην αρχή την απέχθειά του για τον Τάσο.

«Πρέπει να ασχοληθούμε τώρα με αυτό; Όχι; Δεν θέλω! Παιδιά, πρέπει να κλείσουν και τα Instagram. Σηκώνεις, γράφεις, το δείχνεις. Δεν μας νοιάζει η άποψη του καθενός. Ξέρεις πώς στεναχωρήθηκα χθες βράδυ που το είδα; Πήγα κι έκαψα όλα τα ριγέ μου, σαν τον τρελό, πάτε καλά; Το θέμα είναι να μην στεναχωριέται η κοπέλα, γιατί ο Τάσος είπε αυτό που ήθελε να πει. Δεν κατάλαβε, εύχομαι», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε στη συνέχεια: «Μη λέτε και μπούρδες, δεν είναι ωραίο. Δεν λέμε και ότι μάθαμε, κάθομαι εγώ να σου πω τι μου έλεγαν οι δικοί μου; Ποιον αφορά; Μπράβο και στους δικούς σου που σου είπαν να μην συνδυάζεις τα ριγέ και το μπλέιζερ με το κολάν. Και εμένα η γιαγιά μου μού έλεγε για τα χρώματα, έκατσα εγώ να στο πω ποτέ ή σήκωσα το κινητό να πω γιατί φοράει η άλλη τα χρώματα;».

«Λίγο να καθίσουμε σε ησυχία, δεν είναι κακό. Ας ηρεμήσουμε πια! Το κορίτσι… γκιώνη και όλα μια χαρά, δεν δίνει σημασία», πρόσθεσε επίσης ο Νίκος Μουτσινάς.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου