Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Ο Αλέξης Κούγιας για την εκπομπή με τα συνοικέσια που κάνει η Εύη Βατίδου

"Η τηλεόραση ήταν κι ένας από τους λόγους που οδηγηθήκαμε σε διάσταση με την Εύη Βατίδου", λέει ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Αλέξης Κούγιας, σε δηλώσει που έκανε τηλεφωνικά στο Happy Day, αναφέρθηκε στο σοβαρό τροχαίο που είχε το βράδυ της Τρίτης, στον αιφνιδιασμό της πρώην συζύγου του Εύης Βατίδου όταν πληροφορήθηκε το ατύχημά του, αλλά και στη νέα της εκπομπή με τα συνοικέσια.

Για το ατύχημά του, ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Είχα ένα δικαστήριο στην Ξάνθη. Ξεκίνησα να κατέβω με το αυτοκίνητό μου στην Αθήνα. Μετά τα διόδια της Λαρίσης σε πέντε λεπτά αντιμετώπισα μπροστά μου δυο νταλίκες να έχουν κλείσει εντελώς το δρόμο, χωρίς καν να προλάβω γιατί είναι στροφές και η ορατότητα είναι περίπου στα 30 εως 50 μέτρα προς τη διέξοδο του ενός μέτρου, αυτό με έσωσε γιατί εκεί ήταν η θέση του οδηγού. Το αυτοκίνητο διαλύθηκε από την πλευρά του συνοδηγού και των επιβατών πίσω. Αφού με απεγκλώβισαν διαπιστώθηκε ότι έχω 4 κατάγματα στο αριστερό μου χέρι.

Υποβλήθηκα αμέσως σε χειρουργική επέμβαση και μετά από αρκετές ώρες τοποθετήθηκε και ο γύψος αφού έγινε η επέμβαση. Πιθανότατα να έχω άλλη μια χειρουργική επέμβαση τις επόμενες 3-4 μέρες για το ένα από τα κατάγματα αλλά τέλος καλό όλα καλά. Μετά από 3 λεπτά έφτασε μόνο η αστυνομία και το ασθενοφόρο άργησε μια ώρα να έρθει, ευτυχώς με απεγκλώβισαν  με κίνδυνο της ζωής τους γιατί φοβήθηκαν μην εκραγεί το αυτοκίνητο γιατί έτρεχε βενζίνη».

Στη συνέχεια, ο διάλογος για την Εύη Βατίδου εξελίχθηκε ως εξής:

Είμαστε δύο άνθρωποι που έχουμε αγαπηθεί πολύ, στεναχωρηθεί πολύ, όμως είμαστε γονείς δύο υπέροχων παιδιών.

Επικοινώνησε μαζί σας;

Όχι! Μπορεί να επικοινώνησε και να μην το αντελήφθην, γιατί είχα μία διαδικασία ακτινοβολιών.

Εμείς δεν την βγάλαμε με αφορμή το ατύχημά σας, ήταν προγραμματισμένη η εμφάνισή της γιατί κάνει μία νέα εκπομπή δεν ξέρω αν το γνωρίζετε;

Έχω παρακολουθήσει…

Τα συνοικέσια που κάνει…

Στο Extra κάνει μία παρουσίαση προϊόντων… είναι ταλαντούχο παιδί και είναι και αδικημένη από την τηλεόραση. Έχει καλύτερη υποδομή απ’ αυτήν που εμφανίζει, θα μπορούσε να κάνει αφού της αρέσει και τόσο πολύ η τηλεόραση γιατί ήταν κι ένας από τους λόγους που οδηγηθήκαμε σε διάσταση.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου