Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Ο Λάκης Λαζόπουλος «αδειάζει» τον Αντώνη Λιάρο για τη δήλωσή του για Βανδή και Μπισμπίκη

«Ο κ. Λιάρος προφανώς ήταν ανενημέρωτος», αναφέρει ο Λάκης Λαζόπουλος.

Τον Αντώνη Λιάρο διέψευσε, με δήλωσή του, ο Λάκης Λαζόπουλος.

 Ο δημοσιογράφος είχε πει πως μόνο η Δέσποινα Βανδή ήταν καλεσμένη στα εγκαίνια της σχολής του Λάκη και όχι ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, λοιπόν, με δήλωσή του ξεκαθαρίζει την κατάσταση και τονίζει πως και οι δύο ήταν καλεσμένοι.

Αναλυτικά η δήλωση που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος

«Έκπληκτος διάβασα την δήλωση του κ. Λιάρου ο οποίος εργάζεται στο τμήμα δημοσιογραφίας του Ομίλου D group, στον οποίο ανήκει και η Τεχνών 100. Ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν καλεσμένος στα εγκαίνια της σχολής Τεχνών 100 επειδή διδάσκει εδώ, επειδή είναι προσωπικός μου φίλος και επειδή εγώ ο ίδιος τον κάλεσα. Άλλωστε τις λίστες των καλεσμένων της σχολής τις επιμελήθηκα προσωπικά εγώ και οι συνεργάτες μου.

Καλεσμένη μου ήταν και η Δέσποινα Βανδή την οποία γνωρίζω και είναι φίλη μου πολλά χρόνια και προσωπικά γνώριζα και γνωρίζαμε ότι επρόκειτο να έρθουν μαζί.

Δειτε το βιντεο εδω

Ο κ. Λιάρος προφανώς ήταν ανενημέρωτος, ήταν καθαρά θέμα της σχολής και των καλεσμένων της. Δεν είχε καμία γνώση, καμία δικαιοδοσία και ως εκ τούτου ανέφερε κάτι το οποίο δεν ισχύει. Προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από τον Βασίλη που τόσο εκτιμώ και θαυμάζω, γι’ αυτή την λάθος τοποθέτηση που έγινε εκ μέρους του κ. Λιάρου, νομίζω άθελά του».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου