Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος κινείται νομικά κατά της Λίτσας Γιαγκούση

Απαντά ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος σε όσα του χρέωσε δημόσια η συνάδελφος του.

Την δική του απάντηση, μέσω της δικαστικής οδού, επιθυμεί να δώσει ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος σε όσα δήλωσε για εκείνον η Λίτσα Γιαγκούση σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια μίλησε με λόγια αιχμηρά για τη συνεργασία που είχαν οι δυο τους στο πρόσφατο παρελθόν. «Ανεπίτρεπτη, προσβλητική συμπεριφορά, που με ανάγκασε να αποχωρήσω. Μπήκα στην πρεμιέρα, στο δεύτερό μου πρόγραμμα και αντί για σαράντα λεπτά, τραγούδησα δέκα. Έκανε φινάλε η ορχήστρα, γιατί έπρεπε να βγει ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος. Δεν σέβεται κανέναν άνθρωπο και κοιτάει μόνο τον εαυτό του» υπογράμμισε στο περιοδικό Λοιπόν.

«Συνέβη και στο παρελθόν κάτι παρόμοιο, με τον ίδιο τραγουδιστή, είχα ενδείξεις, αλλά είπα να ξανακάνω μία απόπειρα. Πιστεύω αυτό δεν έχει ξαναγίνει σε κανέναν, αδιανόητη συμπεριφορά. Κρίμα το ταλέντο του» συμπλήρωσε η Λίτσα Γιαγκούση.

Όπως μετέδωσε, ωστόσο, η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη στον αέρα του MEGA Καλημέρα το πρωινό της Πέμπτης, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλός αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά της συναδέλφου του.

«Μιλήσαμε με τον συνεργάτη και το κοντινό οικογενειακό περιβάλλον του Μάκη Χριστοδουλόπουλου και μας είπαν ότι νιώθει πολύ προσβεβλημένος άπό αυτές τις δηλώσεις. Θα κινηθεί νομικά και εναντίον της τραγουδίστριας αλλά και εναντίον του περιοδικού» τόνισε η δημοσιογράφος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου