Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου «δίνει» ανεμβολίαστους ηθοποιούς και η Κατερίνα Καινούργιου αντιδρά

Οι δηλώσεις που έκανε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αιφνιδίασαν την Κατερίνα Καινούργιου!

Σε μια χειμαρρώδη συνέντευξη προχώρησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Μέσα σε όλα, ο μουσικός και παραγωγός αναφέρθηκε στους αρνητές του εμβολιασμού κατά της Covid – 19 προδίδοντας τα ονόματα συναδέλφων του που, σύμφωνα με τις δηλώσεις του, αρνούνται να εμβολιαστούν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «»Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης αποχώρησε από τον θίασο και από την παράσταση που θα κάναμε γιατί ήταν ανεμβολίαστος.

Δεν είχε εμβολιαστεί. Κανένας παραγωγός δεν μπορεί να υποχρεώσει τους ηθοποιούς να εμβολιαστούν με το ζόρι. Απλά ήταν η γραμμή της παραγωγής αυτή που είχαμε χαράξει με την Βάσια την Παναγοπούλου γιατί ήταν εμβολιασμένοι όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί. Τον είχαμε ενημερώσει και μας είχε πει ότι έχει τη διάθεση να το κάνει. Δεν έκλεινε ποτέ αυτή η ημερομηνία και δυστυχώς έπρεπε να λυθεί αυτό το θέμα».

«Δυστυχώς πέρασα πολύ δύσκολα και το καλοκαίρι με το θέμα αυτό. Ο Ορφέας Παπαδόπουλος, που είναι πολύ γνωστός και αγαπητός και αναγκάστηκα να προχωρήσω σε παραστάσεις χωρίς αυτόν. για μια περίοδο παρόλο που τον ήθελα πάρα πολύ. Τον παρακαλέσαμε να εμβολιαστεί και από ότι ξέρω δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο. Στη συνέχεια όμως κόλλησε και έθεσε σε κίνδυνο όλο τον θίασο για να μείνει άνεργος το καλοκαίρι. Είναι ανεύθυνο» πρόσθεσε ο μουσικός και παραγωγός στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

«Κόλλησε και η Κατερίνα Διδασκάλου και έχασε δέκα, δεκαπέντε παραστάσεις το καλοκαίρι αφήνοντας άνεργους τους τεχνικούς της και την ίδια επειδή δεν είχε εμβολιαστεί»

Αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε την έντονη δυσαρέσκεια της για όσα προβλήθηκαν στον αέρα της εκπομπής της. «Συγνώμη, πριν από λίγο λέγαμε για κάποια προσωπικά δεδομένα. Δεν είχα δει το περιεχόμενο της συνέντευξης. Δεν το είπα εγώ βέβαια και ξαφνικά βγαίνει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και λέει για όλους αυτούς τους ανθρώπους ότι είναι ανεμβολίαστοι και αρνητές».

«Για να μην αναιρέσω αυτά που προσωπικά εγώ είπα πριν από λίγο διαφωνώ και με την προβολή του αποσπάσματος» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Alpha.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου