Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

«Ο Μίκης Θεοδωράκης ενοχλήθηκε όταν το είπα σε συνέντευξή μου»

"Τι να κάνω αφού αυτό είπε. Δεν του είπα κάτι μετά, εγώ ήμουν ένα τίποτα" δήλωσε ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

Το κατώφλι του The 2night Show πέρασε ο Άρης Λεμπεσόπουλος και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στον ίδιο και τον Μίκη Θεοδωράκη σε σχέση με κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει σε συνέντευξή του.

«Δεν μάλωσα. Κοίταξε Χατζηδάκις και Θεοδωράκης ήταν μυθικά πρόσωπα. Τότε που ήρθε ο Χορν, ήρθε κι ο Χατζηδάκης μαζί και του είπα μπορώ να σας πω κάτι;

Την εφηβεία μου την πέρασα μαζί σας. Έκανε μια παύση και μου είπε να συνεχίσεις να το κάνεις. Είπα τι μαγικοί άνθρωποι» είπε ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

«Ο Μίκης στενοχωρήθηκε γιατί ήμουν σε μια εκπομπή με τον Θέμο. Είχα πάει πραγματικά στο σπίτι του Μίκη για παράσταση από τις 6 το πρωί έως τις 12 το βράδυ κι ο Μίκης ένα ποταμός. Η μοναδική φορά που μου απηύθυνε τον λόγο ήταν για να με ρωτήσει αν είμαι Εβραίος… Μετά το ενημερώθηκε κι ενοχλήθηκε, που είπα ότι η μοναδική φορά που μου μίλησε, ήταν για να με ρωτήσει αυτό. Τι να κάνω αφού αυτό είπε. Δεν του είπα κάτι μετά, εγώ ήμουν ένα τίποτα.» συμπλήρωσε ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου