Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Οργή στην κυβέρνηση για τη Ραλλία Χρηστίδου – «Ανεπίτρεπτο να λειτουργεί ως troll»

Η ανάρτηση που έφερε την απάντηση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού

Μια οργισμένη απάντηση δίνει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού στη Ραλλία Χρηστίδου. 

Αιτία μια ανάρτηση της ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία εμφάνιζε, ως χθεσινή, επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Μέτσοβο, που είχε γίνει προ διετίας, δηλαδή το 2019.

«Είναι πλέον σαφές ότι ο Πρωθυπουργός εργάζεται πενθήμερο ως δημόσιος υπάλληλος. Έχει γίνει ρουτίνα να τον βλέπουμε σε φωτογραφίες χαμογελαστό κάθε ΠΣΚ. Αυτή τη φορά στο Μέτσοβο με τον κ. Αμυρά και με ένα μπουκάλι ουίσκι είναι εμφανές ότι έχει στο μυαλό του τους 17.189 νεκρούς», ανέφερε στην ανάρτησή της – η οποία πλέον έχει «κατέβει» – η Ραλλία Χρηστίδου.

«Είναι ανεπίτρεπτο μέλη του Κοινοβουλίου να λειτουργούν ως troll του διαδικτύου δημιουργώντας fake news», τονίζεται στην απάντηση στη Ραλλία Χρηστίδου.

Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού καλεί την κ. Χρηστίδου «να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τα fake news κατά του πρωθυπουργού» ενώ τονίζεται πως «όσο κ. Τσίπρας επιμένει να μην αποδοκιμάζει τέτοιες ενέργειες επιβεβαιώνει ότι βουλευτές και κάποιοι πρώην υπουργοί του βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία».

Η οργισμένη απάντηση στη Ραλλία Χρηστίδου

«Η διασπορά ψευδών ειδήσεων αποτελεί πάγια τακτική των υπογείων της Κουμουνδούρου, υπηρετώντας την επιλογή των προσωπικών επιθέσεων κατά του Πρωθυπουργού με κάθε τρόπο και μέσον, που έχει υιοθετήσει ο κ. Τσίπρας. Την τακτική αυτή μέχρι τώρα υπηρετούσαν γνωστοί δημοσιογραφικοί κύκλοι και διάφορα troll του διαδικτύου. Αυτή τη φορά στο «παιχνίδι» μπήκαν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κα Ραλλία Χρηστίδου, με fake ανάρτησή της έδωσε το σύνθημα για άλλη μια επίθεση, εμφανίζοντας ως χθεσινή, επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Μέτσοβο που είχε γίνει το 2019! Ύστερα από την κατακραυγή αναγκάστηκε να κατεβάσει την ανάρτηση. Αλλά αυτό δεν αρκεί. Είναι ανεπίτρεπτο μέλη του Κοινοβουλίου να λειτουργούν ως troll του διαδικτύου δημιουργώντας fake news. Η κα Χρηστίδου οφείλει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Και όσο κ. Τσίπρας επιμένει να μην αποδοκιμάζει τέτοιες ενέργειες επιβεβαιώνει ότι βουλευτές και κάποιοι πρώην υπουργοί του βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου