Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Παπανώτας σε Καπουτζίδη: «Δεν γίνεται Γιώργο μου να απαγορεύεται το… δεν μου αρέσει»

"Αν ο κύριος Καπουτζίδης ενοχλείται με τον τρόπο κάποιου είναι παραπάνω ενοχλητικό από το να μην του αρέσει το ντύσιμό μου σήμερα. 

Μα ποιοι είμαστε εμείς που θα πούμε για τον τρόπο του καθενός. 

Να σταματήσει ο φασισμός του "πρέπει να κάνετε αυτό". Θα κάνει ο καθένας ό,τι του αρέσει", αναφέρει ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Νίκος Μουτσινάς συζητήθηκαν αρκετά, μετά από δήλωση και στη συνέχεια ανάρτηση που έκανε ο πρώτος αφήνοντας υπονοούμενο για τον δεύτερο.

Στο Happy Day συζητήθηκε το θέμα, και ο Δημήτρης Παπανώτας εξέφρασε τη δική του άποψη. Ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε τα εξής:

«Σε ένα 80% των απόψεών του συμφωνώ. Προσπαθούν κάποιοι να μας θέσουν μια καινούρια κοινωνική επιταγή που λέει «απαγορεύεται το δεν μου αρέσει». Δεν γίνεται Γιώργο μου να απαγορεύεται το «δεν μου αρέσει», γιατί ταυτόχρονα, αν απαγορεύεται το «δεν μου αρέσει» απαγορεύεται και το «μου αρέσει». Άρα, μια ισοπέδωση.

Δεν γίνεται να μην επιλέγεις σαν ανθρώπινο ον τι σου αρέσει και τι δεν σου αρέσει. Και δεν γίνεται να μας στερήσει κανείς την ελευθερία να μην μας αρέσει κάτι. Θα κάνω χιούμορ όπως μου αρέσει, γιατί έχω την ελευθερία να κάνω χιούμορ να εκφραστώ σε όποιον αρέσει. Σε όποιον δεν αρέσει, μην ακούει.

Ακούω από κάποιους παρουσιαστές «δεν κρίνουμε». Δεν γίνεται να μην κρίνουμε. Κρίνω τι μου αρέσει, κρίνω ότι δεν μου αρέσει.

Θέλω να πω στον Γιώργο Καπουτζίδη ότι υπάρχουν κοινωνικές επιταγές. Δεν μπορώ να πάω, ας πούμε, σε μια κηδεία με σορτς τη θάλασσας και εμπριμέ πουκάμισο Χαβάη. Θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι και θα είναι κηδεία. Δεν μπορώ να ντυθώ πιγκουίνος και να βγω έξω να κυκλοφορήσω, να πάω στην αγορά για ψώνια. Σε προσκλήσεις δεν μας λένε «βραδινό ένδυμα»;

Η τηλεόραση έχει κανόνες. Οι άνθρωποι που εμφανίζονται στην τηλεόραση, οφείλουν να είναι κάπως. Αυτό αν δεν το έχει μάθει ο Γιώργος Καπουτζίδης που έχει κάνει τόσα χρόνια τηλεόραση, τι να πω; Δεν μπορούμε να εμφανιζόμαστε όπως θέλουμε και όπως μας καπνίσει και να μη δημιουργηθεί κανένα σχόλιο, γιατί μπαίνουμε στο σαλόνι του άλλου.

Δεν μπορεί να μου απαγορεύεις να μη μου αρέσει το ρούχο σου, αλλά εσύ να μου επιβάλεις ποιος είναι ο τρόπος που σου αρέσει εσένα. Αν ο κύριος Καπουτζίδης ενοχλείται με τον τρόπο κάποιου είναι παραπάνω ενοχλητικό από το να μην του αρέσει το ντύσιμό μου σήμερα. Μα ποιοι είμαστε εμείς που θα πούμε για τον τρόπο του καθενός. Να σταματήσει ο φασισμός του «πρέπει να κάνετε αυτό». Θα κάνει ο καθένας ό,τι του αρέσει».

Η Τίνα Μεσσαροπούλου, είπε από την πλευρά της: «Εγώ το πάω στις δουλειές του Γιώργου Καπουτζίδη που είχαν τεράστια επιτυχία και μεγάλη αποδοχή από το τηλεοπτικό κοινό. Μέσα από τις δουλειές του και το κείμενό του σχολιάζει και σατιρίζει κάποιες προσωπικότητες. Η Αμαλία στο Παρά Πέντε με το «νι» και το «λι» θα έπρεπε οι γυναίκες στην Πάτρα και τον Πύργο που το χρησιμοποιούν θα έπρεπε να βγουν να διαμαρτυρηθούν; Να σταματήσουμε να κουνάμε το δάχτυλο: αυτό είναι σωστό, αυτό είναι λάθος».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου