Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Πέτρος Ξεκούκης: «Δεν φοβάμαι καθόλου τον covid, κάνω τον σταυρό μου και προχωράω»

"Είναι σεβαστή η άποψη του Άρη Σερβετάλη, την επικροτώ" ομολόγησε, επίσης, ο Πέτρος Ξεκούκης.

Συνέντευξη στη Super Κατερίνα παραχώρησε ο Πέτρος Ξεκούκης το πρωινό της Τετάρτης. Μιλώντας στη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη, ο ηθοποιός πήρε θέση για την πολυσυζητημένη αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστούσε λόγω των νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πέτρος Ξεκούκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Τέχνη δεν διαχωρίζει ανθρώπους αλλά είναι για όλους τους ανθρώπους. Εμένα δεν με απασχολεί αν ο κύριος που βλέπω απέναντι μου έχει εμβολιαστεί ή όχι. Δεν με απασχολεί αν κερατώνει την γυναίκα του ή όχι. Δεν με ενδιαφέρει αν πιστεύει στον Θεό ή όχι».

«Εγώ δεν φοβάμαι καθόλου τον covid. Προσέχω βέβαια και τηρώ όλα τα υγειονομικά μέτρα. Κάνω τον σταυρό μου και προχωράω. Έχω νοσήσει από τον covid και δεν είμαι κατά του εμβολίου, να σημειωθεί αυτό αλλά είμαι κατά της υποχρεωτικότητας».

«Είναι σεβαστή η άποψη του Άρη Σερβετάλη, την επικροτώ όπως είναι σεβαστή και αυτών που εμβολιάζονται και την επικροτώ. Όταν ο άνθρωπος έχει κάνει μια συμφωνία με την επιχείρηση, η ευθύνη δεν είναι στον Άρη Σερβετάλη αλλά στην επιχείρηση» συμπλήρωσε ο ηθοποιός στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου