Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Προπονητής τένις: Το αίτημα στον εισαγγελέα για να δει τι τον έκανε να πάει με ανήλικες

Θέλει να πληρώσει για όσα έκανε, όχι για όσα τον κατηγορούν

Ο 33χρονος προπονητής που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλητριών του ζήτησε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη προκειμένου να διαπιστωθεί τι τον έκανε να πάει με ανήλικα κορίτσια, σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews. 

Οι κατηγορίες αφορούν περιστατικά που έλαβαν χώρα από το 2015 έως και το 2020, όταν τα κορίτσια ήταν 14 και 15 ετών αντίστοιχα.

Ο κατηγορούμενος, που μετά την απολογία του οδηγήθηκε στη φυλακή, υπέβαλε το αίτημα στον ανακριτή, ούτως ώστε, όπως φέρεται να αναφέρει σε αυτό, εάν αντιμετωπίζει πρόβλημα, δηλαδή αν έχει συμπεριφορά παιδόφιλου, να τεθεί υπό ιατρική παρακολούθηση για να το αντιμετωπίσει.

Ισχυρίστηκε ότι έκανε λάθος

Ο 33χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, απολογούμενος ενώπιον του δικαστικού λειτουργού, ισχυρίστηκε ότι έκανε ένα λάθος, επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι αποδέχεται να πληρώσει γι’ αυτά που πραγματικά έκανε, αλλά όχι για εκείνα που τον κατηγορούν.

Φέρεται να έχει παραδεχθεί τη σύναψη σχέσεων με τις δύο κοπέλες, οι οποίες ήταν αθλήτριες στον όμιλο αντισφαίρισης όπου εργαζόταν και ο ίδιος. Παρ’ όλα αυτά, βάσει της δικής του εκδοχής, για όλες τις πράξεις του είχε τη συναίνεση των ανήλικων κοριτσιών.

Ολόκληρο το ρεπορτάζ στη Realnews

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου