Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Σέρρες: «Εσείς κ. Ευαγγελάτε δεν φοράτε μάσκα, έχετε διαφορετικό DNA και δεν κολλάτε;»

Η επίθεση στον δημοσιογράφο του πατέρα που δεν στέλνει στο σχολείο τα παιδιά του

ΟΘεόδωρος Καρακούσης είναι ο πατέρας των 6 παιδιών στις Σέρρες, που δεν τα στέλνει στο σχολείο καθώς αρνείται να τα υποβάλλει σε self test και είναι αρνητής του εμβολίου. Βγαίνοντας χθες ζωντανά στο «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου επιτέθηκε στον δημοσιογράφο για τη μάσκα.

«Και εσείς κινδυνεύετε να μηνυθείτε γιατί δεν λέτε την αντίθεση γνώμη. Είστε κάτω από την σκέπη των πολιτικών» είπε στον Νίκο Ευαγγελάτα, με τον δημοσιογράφο να του απαντά ότι έχει δεχθεί ήδη μήνυση από γνωστό δικηγόρο. Μάλιστα ο πατέρας πρόσθεσε ότι έχει ήδη προχωρήσει σε μηνύσεις κατά καταστημάτων.

«Εσείς στο στούντιο δεν φοράτε μάσκα. Εσείς έχετε διαφορετικό DNA και δεν κολλάτε ή μήπως είστε και εσείς παράνομος; Μήπως πρέπει να κλείσε το κανάλι;» συνέχισε την επίθεση στον δημοσιογράφο.

Τότε ο Νίκος Ευαγγελάτος του είπε ότι δεν φοράει μάσκα γιατί διατηρεί απόσταση δύο μέτρων με τους δημοσιογράφους στο στούντιο και επειδή έχει εμβολιαστεί πλήρως. Μάλιστα την έδειξε στην κάμερα και είπε: «Επειδή τη φοράω από το μακιγιάζ έχει και πούδρα πάνω».

«Δεν θέλω να κάνω τεστ. Είναι ιατρική πράξη για την οποία δεν συναινούμε» είπε ο πατέρας. Υπενθυμίζουμε ότι η Εισαγγελέας διέταξε κοινωνική έρευνα στην οικία της οικογένειας, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες με τις οποίες ασκείται η επιμέλεια των παιδιών από τους γονείς.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου