Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Sophia Urista: «Ξεπέρασα τα όρια» λέει η τραγουδίστρια που ούρησε σε πρόσωπο θαυμαστή της

Η ανάρτησή της μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το «σόου» της πάνω στη σκηνή

Συγγνώμη ζήτησε από όσους πληγώθηκαν η προσβλήθηκαν από την παρουσία της στο φεστιβάλ Welcome to Rockville στη Ντεϊτόνα της Φλόριντα, η frontwoman των «Brass against», Sophia Urista, η οποία ούρησε στο πρόσωπο θαυμαστή της πάνω στη σκηνή.

Η Sophia Urista προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις με αυτή της την κίνηση ενώ υπήρξε και μια επίσημη καταγγελία στο τμήμα της περιοχής, σύμφωνα με το The Daytona Beach News-Journal. Ιδιαίτερα έντονες ήταν και οι αντιδράσεις των σχολιαστών στα social media για το «σόου» της 36χρονης με τα περισσότερα σχόλια να τη χαρακτηρίζουν «αηδιαστική», «διαταραγμένη» και «μοχθηρή».

Η ίδια η τραγουδίστρια πριν από μερικές ώρες έλυσε τη σιωπή της και απολογήθηκε για την πράξη της με ανάρτησή της στα social media, ξεκαθαρίζοντας ότι στόχος της ως καλλιτέχνιδα δεν είναι να σοκάρει.

«Θέλω να αναφερθώ στην ερμηνεία μου στο Rockville metal festival της Ντεϊτόνα. Πάντοτε δοκίμαζα τα όρια της μουσικής και της σκηνικής μου παρουσίας. Εκείνη τη νύχτα, ξεπέρασα αυτά τα όρια. Αγαπώ την οικογένειά μου, την μπάντα μου και τους φαν μου περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και ξέρω ότι ορισμένοι πληγώθηκαν ή προσβλήθηκαν από την πράξη μου. Τους ζητώ συγγνώμη και θέλω να ξέρουν ότι δεν είχα πρόθεση να τους πληγώσω… Δεν είμαι shock artist, θέλω πάντα να δίνω προτεραιότητα στη μουσική. Είμαι ευγνώμων για την συνεχιζόμενη υποστήριξή σας και την αγάπη σας» γράφει στην ανάρτησή της η Sophia Urista.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου