Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Σπαρακτικό μήνυμα νοσηλεύτριας: «Μόλις έβγαλα τη στολή, διψάω, μαμά φοβάμαι»

Η ανάρτηση της με τη διαπίστωση πως «το παιχνίδι είναι άνισο»

Καθημερινά φοράει τη βαριά στολή της και ρίχνεται στη «μάχη» κατά του κορονοϊού στο νοσοκομείο Γεννηματάς όπου και εργάζεται. Νοσηλεύτρια στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, καθημερινά έρχεται σε επαφή με τους διασωληνομένους ενώ ζει από κοντά τον αγώνα του προσωπικού να σώσει ζωές.

Η νοσηλεύτρια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook προχώρησε σε μια ανάρτηση η οποία περιλαμβάνει ένα σπαρακτικό μήνυμα με το οποίο προσπαθεί να παρακινήσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού.

«Τελικά το παιχνίδι είναι άνισο»

«Τελικά το παιχνίδι είναι άνισο. Ο εγκεφαλικός εγωισμός ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Εμβολιασμένος? Εννοείται οχι. Ετών 39 με οξυγόνο τώρα. 21 σύνολο 4 ναι Οι υπόλοιποι μάντεψε. Και μια διασωλήνωμένη και αυτη στους μάντεψε . . . ετων 74. Και δεν είναι η στολή που πρεπει ν’αντέξεις (γιατι λιώνεις στη κυριολεξία ), δεν είναι η κούραση ,δεν είναι η όλη κατάσταση που πρέπει να διαχειριστείς. Είναι η ειρωνία , το δε βαριέσαι , το έτυχε σε μένα και δεν το περίμενα , δεν πίστευα οτι υπάρχει .. Αλήθεια ?

Τώρα που είσαι πρίν τη διασωλήνωση πίστεψες? Πραγματικά σου λέω αυτός ο κόσμος δεν πρόκειται ν’αλλάξει ποτέ αν δεν αλλάξει το εγω μας και πως βλέπουμε τα πράγματα. Εδω Γεννηματάς. Μόλις έβγαλα τη στολή. Στάζω. Διψάω. Φοβάμαι μαμά» έγραψε η νοσηλεύτρια στην ανάρτησή της και δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φοράει τη βαριά στολή της η οποία την προστατεύει από τον κορονοϊό

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου