Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Τάσο Ξιαρχό: «Λυπηρό, απαράδεκτο, απρεπές»

"Πραγματικά θεωρώ ότι τέτοιες συμπεριφορές απομονώνονται και σταματούν και εκλείπουν όταν δεν τους δίνεις χρόνο και χώρο φιλοξενίας", λέει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σάλος ξέσπασε μετά από ανάρτηση που έκανε ο Τάσος Ξιαρχό στο Instagram, στην οποία μαγνητοσκοπεί μια κοπέλα εν αγνοία της που καθόταν σε διπλανό τραπέζι από το δικό του και την σχολιάζει για την ενδυματολογική επιλογή και τα κιλά της.

Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε πολύ συγκεκριμένη θέση.

«Αμφιταλαντευτήκαμε αν πρέπει να παίξουμε το θέμα ή όχι. Γιατί καμιά φορά, δίνοντας χώρο και χρόνο σε κάποιες συμπεριφορές τις ενισχύεις ακόμα και αν τις καταδικάζεις. Θεωρώ ότι δεν δικαιούται κανείς μα κανείς να σχολιάζει τον οποιονδήποτε εν αγνοία του, σε δημόσιο χώρο. Είναι όλο λάθος», είπε η Σταματίνα Τσιμτσλή και συνέχισε:

«Δεν ξέρω τι παρέες κάνει ο καθένας και τι συζητάει με την παρέα του. Μπορεί με την παρέα σου να χυδαιολογείς, να προσβάλεις, να βρίζεις, να υποτιμάς, να σχολιάζεις τον άλλον για το ύψος, τα κιλά του, τη στραβή του μύτη, τα μεγάλα του αφτιά. Δεν δικαιούσαι σε καμία περίπτωση αυτό να το κάνεις χρησιμοποιώντας το πρόσωπο του άλλου, δείχνοντας τον, διαπομπεύοντάς τον στο διαδίκτυο. Αυτό είναι λυπηρό και δεν το περιμένεις και από έναν άνθρωπο που τον συμπάθησε ο κόσμος όταν μίλησε για την προσωπική του ιστορία… Δεν περιμένεις αυτή την συμπεριφορά από έναν τέτοιο άνθρωπο».

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε: «Είναι απαράδεκτο από άποψη συμπεριφοράς. Από ένα παιδί που έχει βγει και έχει μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτά που έχει περάσει περιμένεις κάτι διαφορετικό. Κι ενώ ζητάει συγγνώμη, μετά κάνει ένα γκάλοπ ποιοι το έχετε κάνει με την παρέα σας. Δεν είναι δικαιολογία το τι κάνεις ο καθένας στην παρέα του. Όταν έχεις 50 χιλιάδες followers και είσαι αναγνωρίσιμος, μην το κάνεις. Είναι απρεπές και άτοπο.

Πραγματικά θεωρώ ότι τέτοιες συμπεριφορές απομονώνονται και σταματούν και εκλείπουν όταν δεν τους δίνεις χρόνο και χώρο φιλοξενίας».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου