Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Σταυρούπολη: Απειλές και κλίμα εκφοβισμού καταγγέλλει μητέρα μαθητή του ΕΠΑΛ σχεδόν 2 μήνες μετά τα επεισόδια

«Τα φιδάκια που γεννήθηκαν εκεί μέσα κυκλοφορούν μέχρι αυτή τη στιγμή»

Σχεδόν δύο μήνες μετά τα επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, ο τρόμος και οι απειλές όμως παραμένουν, σύμφωνα με καταγγελία μία μητέρας μαθητή του σχολείου. Η κυρία Μαρία καταγγέλλει μιλώντας στο Mega ότι οι μαθητές εκτός από τη σωματική βία, καθημερινά δέχονται λεκτική βία.

Όπως λέει, οι μαθητές που είχαν τιμωρηθεί με αποβολή από το σχολείο λόγω των επεισοδίων στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, βρίσκονται ξανά στο χώρο, αυτή τη φορά σαν εξωσχολικοί.

«50 ημέρες μετά τα επεισόδια τα πράγματα παραμένουν ίδια. Μπορεί να απομακρύνθηκαν οι πρωτοαίτιοι μαθητές, αλλά δεν ξέρω με ποιον μαγικό τρόπο τα παιδιά αυτά βρίσκονται σαν επισκέπτες μέσα στο σχολείο και εκφοβίζουν λεκτικά τους μαθητές και προσπαθούν να περάσουν αυτό το κλίμα εκφοβισμού σε όλο το σχολικό περιβάλλον» λέει χαρακτηριστικά.

Η καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι υπήρξε και η ίδια θύμα των τραμπούκων του ΕΠΑΛ επειδή ήταν από τους λίγους γονείς που βρέθηκε στο σχολείο για να παρασταθεί στους μαθητές που δέχονταν επιθέσεις.

Δειτε το βιντεο εδω

«Οι απειλές συνεχίζονται. Οι μαθητές αυτοί που έκαναν τα επεισόδια μπορεί να αποβλήθηκαν, αλλά με κάποιο μαγικό τρόπο βρέθηκαν να είναι στο σχολείο. Μιλάμε για παιδιά 15, 16 και 17 ετών» επαναλαμβάνει η κυρία Μαρία. «Υπάρχει ένα πέπλο ηρεμίας, αλλά τα φιδάκια που γεννήθηκαν εκεί μέσα κυκλοφορούν μέχρι αυτή τη στιγμή» κατέληξε.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου