Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Τάσος Ξιαρχό: «Έφτασα ένα βήμα πριν τον θάνατο… Η Κόνι Μεταξά δεν μου έστειλε ούτε ένα μήνυμα»

"Είδα πολλές εκπομπές να κάνουν την καμπάνια του ριγέ και μετά να μου στέλνουν μήνυμα: σόρι που το έκανα στην τηλεόραση, έπρεπε να το κάνω γιατί μου το είπαν", αποκαλύπτει ο Τάσος Ξιαρχό.

Ο Τάσος Ξιαρχό πραγματοποίησε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση, μετά το περιστατικό με τον χλευασμό σε μια κοπέλα με παραπάνω κιλά που φορούσε μπλούζα με οριζόντιες ρίγες, στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Ίσως από το λάθος το δικό μου να μάθουν και άλλοι άνθρωποι», λέει ο Τάσος Ξιαρχό και απάντησε για όλα…

Η δημόσια διαπόμπευση στη Μέρι

Εκείνη η μέρα ήταν δύσκολη, ήμουν πολύ πιεσμένος από τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις. Ήπια 2-3 μαργαρίτες παραπάνω… Δεν το κατάλαβα εκείνη τη στιγμή ότι ήταν τόσο σοβαρό. Ήταν πολύ λάθος.

Μου έκαναν bulying επειδή ήμουν πολύ αδύνατος, επειδή είμαι ομοφυλόφιλος. Πέρασα από μια πολύ μεγάλη λακκούβα μέχρι να με δεχτούν όλοι.

Αν ήμουν νηφάλιος μπορεί να το έκανα με πιο χαρούμενη διάθεση και μετά να γελάγαμε. Ήταν λάθος όλα.

Η ανάρτηση με τη δημοσκόπηση

Έκανα την ανάρτηση με την δημοσκόπηση γιατί ίσως ήθελα να διώξω τους δαίμονες από πάνω μου εκείνη τη στιγμή. Νόμισα ότι θα το χαλαρώσω, αλλά τελικά το χειροτέρεψα.

Ο Τάσος Ξιαρχό ζητά συγγνώμη από την Δανάη Μπάρκα

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τη Δανάη Μπάρκα γιατί δεν ήταν δικά μου λόγια. Αυτό το έχω ακούσει από άλλον για την Δανάη. Ήμουν υπό την επήρεια χαπιών.

Οι παρουσιάστριες με τις ριγέ μπλούζες

Είδα πολλές εκπομπές να κάνουν την καμπάνια του ριγέ και μετά να μου στέλνουν μήνυμα: σόρι που το έκανα στην τηλεόραση, έπρεπε να το κάνω γιατί μου το είπαν.

Η συνάντηση με την Μέρι

Της είπα «τι θες να πιεις;» και μου λέει «τίποτα». Και μετά μου λέει «θέλεις να αράξουμε»; Και αράξαμε. Μιλήσαμε σαν δυο καλοί φίλοι

Δειτε το βιντεο εδω

Ο Τάσος Ξιαρχό για την Κόνι Μεταξά

Περνάς πολύ χρόνο με κάποιους ανθρώπους. Δεν δουλεύεις μόνο, ζεις μαζί τους. Και όταν φτάνεις ένα βήμα πριν τον θάνατο -έφτασα εκεί- και όχι απλά να μην σου στέλνουν μήνυμα αν είσαι καλά, αλλά να σου γυρνούν την πλάτη και να σε κρίνουν ακόμα περισσότερο. Για μένα είναι ξεκαθάρισμα. Εγώ θα πω για ένα άτομο το οποίο με πλήγωσε πάρα πολύ και θα το αφήσω εκεί. Η Κόνι Μεταξά δεν μου έστειλε ούτε ένα μήνυμα να δει αν είμαι καλά. Ποτέ. Είναι μια κοπέλα που έχουμε δουλέψει μαζί και έχουμε ανέβει μαζί. Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο. Ενώ ο κύριος Πανταζής είπε πάρα πολύ όμορφα πράγματα και σαν πατέρας κατανοεί κάποια πράγματα των παιδιών επειδή με ξέρει πολύ καλά. Κι επειδή με ξέρει και η Κόνι Μεταξά πολύ καλά, θα καταλάβαινε ότι αυτό δεν το έκανα από κακία και μίσος, αλλά από αφέλεια γιατί είμαι και βλάκας μερικές φορές.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου