Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Τάσος Ξιαρχό: Τέλος στο θρίλερ της αναζήτησής του – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Έληξαν οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του χορογράφου

Τέλος στο θρίλερ της αναζήτησης του Τάσο Ξιαρχό μπήκε πριν λίγη ώρα. 

Ο χορογράφος αναζητούνταν από τις Αρχές από το απόγευμα καθώς υπήρχαν ανησυχία πως θα έβαζε τέλος στη ζωή του καθώς αυτό είχε αφήσει να εννοηθεί σε μηνύματα που είχε στείλει σε άτομο του φιλικού του περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με το star.gr, οι έρευνες της αστυνομίας έληξαν και πλέον ο Τάσος Ξιαρχό έχει μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο ενώ δεν υπάρχουν στοιχεία για την υγεία του.

«Προσπάθησα να αυτοκτονήσω, παρακαλούσα τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή»

 Και ενώ οι Αρχές, το ΕΚΑΒ και η ΕΜΑΚ προσπαθούσαν να εντοπίσουν τον Τάσο Ξιαρχό, εκείνος «εμφανίστηκε» για λίγη ώρα στο Tik Tok. Ο χορογράφος «ανέβασε» για λίγη ώρα ένα μήνυμα το οποίο στην συνέχεια έσβησε.

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω. Θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα αλλά να καταδικάζουμε

Για περίπου μία ώρα ήμουν αναίσθητος παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους.

Δεν έχω κατάθλιψη. Αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά. Αυτά προβάλει η τηλεόραση και ο κόσμος.

Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι. Μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη» έγραψε στο μήνυμα του ο Τάσος Ξιαρχό.


Οι αντιδράσεις για την ανάρτηση του Τάσο Ξιαρχό

Σάλο και αρνητικές κριτικές προκάλεσε ο Τάσος Ξιαρχό ο οποίος κατά τη διάρκεια βραδινής του εξόδου σχολίασε αρνητικά μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Instagram μια κοπέλα, άγνωστη προς εκείνον, η οποία έπινε το ποτό της και απολάμβανε το φαγητό της. Ο λόγος που ο χορογράφος κορόιδεψε την νεαρή κοπέλα ήταν πως εκείνος θεώρησε πως το ριγέ μπλουζάκι που φορούσε δεν της πήγαινε εξαιτίας των κιλών της.

Ο χορογράφος μετά τη θύελλα αντιδράσεων ζήτησε συγγνώμη μέσω μιας νέας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η Μαίρη, η κοπέλα που δέχθηκε τον χλευασμό του, μιλώντας στο «Πρωινό», το πρωί της Δευτέρας, υπογράμμισε πως η συγκεκριμένη συγγνώμη δεν είναι ειλικρινής.

Παρουσιαστές, δημοσιογράφοι αλλά και πλήθος κόσμου πήραν θέση κατά του Τάσο Ξιαρχό για την κίνηση του αυτή και τα σχόλια τους ήταν ιδιαίτερα αιχμηρά.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου