Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Αν είχα απέναντι μου τον Πέτρο Φιλιππίδη, θα τον ξάπλωνα κάτω»

"Οι χαρακτήρες φαίνονται στην εξουσία και κακώς ασχολιέστε και μαζί τους" τόνισε, μέσα σε όλα, ο Θανάσης Βισκαδουράκης!

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο το πρωινό της Τετάρτης.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στον προφυλακισμένο συνάδελφο του, Πέτρο Φιλιππίδη όσο και στην πιθανή συμμετοχή του σε ριάλιτι επιβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Βισκαδουράκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αν είχα απέναντι μου τον Πέτρο Φιλιππίδη νομίζω ότι θα του έριχνα ένα αριστερό με τη μία! Θα τον ξάπλωνα κάτω! Θεωρώ χυδαίο αυτό που έκανε. Ήταν ατιμωτικό. Γιατί οι χαρακτήρες φαίνονται στην εξουσία και κακώς ασχολιέστε και μαζί τους. Αν ανεβάζουν παραστάσεις στη φυλακή. Πρέπει να είναι κατεβασμένα τα ρολά για πάντα.

«Για την Φάρμα έκανα και την φωτογράφιση, έκανα και τα βίντεο, τα έκανα όλα. Μόλις πάω όμως να κλείσω κάτι τέτοιο, μου έρχονται κάποιες προτάσεις. Ήταν κλεισμένο, τα πάντα είχαν γίνει» πρόσθεσε ο ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. Το ποσό που μου είχαν προτείνει ήταν πολύ καλό , δεν θα πω ψέματα».

Παράλληλα, ο ηθοποιός μίλησε για την ταινία «Καρδίτσα Forever» που θα δούμε προσεχώς στη μεγάλη οθόνη!

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου