Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Θανάσης Βισκαδουράκης για Σερβετάλη: «Δεν ξέρω γιατί έπεσαν οι συνάδελφοι πάνω του»

«Γνωρίζω ότι ο άνθρωπος το είχε πει από το καλοκαίρι, ότι θα αποχωρούσε αν άλλαζαν οι συνθήκες», είπε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Στον αέρα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” βγήκε σήμερα ο Θανάσης Βισκαδουράκης. 

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε σχετικά με το σάλο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος».

«Ο Σερβετάλης είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος για εμένα, μεγάλος ηθοποιός, μεγάλος καλλιτέχνης. Είναι αυτόφωτος ηθοποιός, τραβάει δική του πορεία. Κακώς δίχασε η απόφασή του να αποχωρίσει. Γνωρίζω ότι ο άνθρωπος το είχε πει από το καλοκαίρι, ότι θα αποχωρούσε αν άλλαζαν οι συνθήκες.

Στην παράσταση αυτή όλοι πήγαιναν να δουν τον κ. Σερβετάλη. Δεν ξέρω γιατί έπεσαν οι συνάδελφοι πάνω του. Εγώ έχω φύγει από δουλειά, με έχουν διώξει από δουλειά, παραστάσεις κατεβαίνουν. Αυτά γίνονται στη δουλειά», είπε αρχικά ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης είπε στη συνέχεια: «Τον έχω παρακαλέσει πολλές φορές να είναι κοντά του. Του το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμαστής του. Αν ήμουν στην παράσταση, θα σεβόμουν την άποψή του, και θα ρωτούσα τον παραγωγό τι θα γίνει.

Δειτε το βιντεο εδω

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αντικατασταθεί. Ο Σερβετάλης είναι μια κατηγορία από μόνος του, είναι σπουδαίος ηθοποιός. Το μόνο λάθος του είναι για το εμβόλιο. Είναι ένα σπουδαίο κομμάτι στο ελληνικό θέατρο ο κ. Σερβετάλης. Να τον προστατεύσουμε».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου