Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Τι απαντά η Μαρίνα Πατούλη για το επώνυμο και τι λέει ο Γιώργος Πατούλης;

"Ούτε εγώ, ούτε ο Γιώργος έχουμε πρόβλημα στο να διατηρηθεί το επώνυμο", είπε η Μαρίνα Πατούλη.

Ο Γιώργος Πατούλης μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην έκδοση του διαζυγίου του από τη Μαρίνα Πατούλη, τη συμμετοχή της στο J2US αλλά και στο αν συμφωνεί με το γεγονός πως η πρώην σύζυγός του εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το επίθετό του.

«Είναι αλήθεια ότι μια ζωή 35 ετών έκλεισε ένας κύκλος. Είμαστε όμως κοντά και η Μαρίνα και εγώ για το παιδί μας, για τη ζωή μας και προφανώς πάμε αλλού. πάμε παρακάτω. Την είδα στο J2US και τη θαύμασα. Θεωρώ πως αν το τιμά το επίθετό μου και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει, δεν έχω κανένα θέμα» δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης.

Δειτε το βιντεο εδω

Την ίδια στιγμή, στο Πρωινό, η Μαρίνα Πατούλη έκανε τις δικές της δηλώσεις…

«Κατά τη διάρκεια του χωρισμού άκουγα το τραγούδι Πέτρα της Δέσποινας Βανδή, γιατί σηματοδοτούσε το μεταίχμιο στη δική μου πορεία. Ο Γιώργος αγκάλιασε θετικά τη συμμετοχή μου στο J2US. Και εγώ και ο Γιώργος θεωρούμε ότι είμαι Μαρίνα Πατούλη. Το επώνυμο αυτό, το οποίο και οι δύο έχουμε χτίσει, το σεβόμαστε και το αγαπάμε, δεν υπάρχει λόγος να το εγκαταλείψουμε. Τι κι αν λέγομαι Σταυράκη, Πατούλη… είμαι η Μαρίνα. Ούτε εγώ, ούτε ο Γιώργος έχουμε πρόβλημα στο να διατηρηθεί το επώνυμο», είπε η Μαρίνα Πατούλη.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου