Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Το μήνυμα του Τάσου Ξιαρχό στην κοπέλα που χλεύασε: Δεν φταίει σε τίποτα, σύντομα θα επικοινωνήσω μαζί της

Ο χορογράφος παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο

Το μήνυμά του στην κοπέλα που χλεύασε για τις ενδυματολογικές της επιλογές και τα κιλά της έστειλε μέσα από το νοσοκομείο ο Τάσος Ξιαρχό. 

Ο Γιάννης Πουλόπουλος από την εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε μαζί του και εκείνος έστειλε το μήνυμά του στην κοπέλα που κορόιδεψε με το βίντεο του, τη Μαίρη.

«Θεωρώ κρίμα που αισθάνεται τύψεις η κοπέλα, δεν φταίει σε τίποτα. Αυτό που συνέβη με συγκίνησε και σύντομα θα επικοινωνήσω μαζί της για να λυθούν όλα και να τελειώσει αυτή η ιστορία» είπε.

Σήμερα το απόγευμα ο Τάσος Ξιαρχό αναμένεται να πάρει εξιτήριο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής Super Κατερίνα, στον χορογράφο δεν χορηγήθηκε καμία αγωγή καθώς η ομάδα ψυχιάτρων έκρινε ότι είναι υγιής

«Νιώθω τύψεις»

Χθες η Μαίρη μίλησε στην ίδια εκπομπή και με σπασμένη φωνή είπε ότι νιώθει τύψεις για ό,τι έχει συμβεί.

«Εγώ έστειλα ένα προσωπικό μήνυμα, να απολογηθεί, να το λύσουμε και να τελειώσει η υπόθεση εκεί. Με πείραξε πάρα πολύ και με πείραξε ακόμα πιο πολύ ότι ενώ βλέπουμε έναν άνθρωπο να ταλαιπωρείται πάρα πολύ, ψυχολογικά να πέφτει και δεν του δίνουμε τον χώρο του να ανασυγκροτηθεί, δεν του δίνουμε το χώρο του να ζητήσει τη βοήθεια σωστά από τους ανθρώπους που πρέπει. Δεν είναι αστείο να παίζουμε με τέτοιες ψυχολογικές καταστάσεις, δεν είναι παιχνίδι. Νιώθω τρομερές τύψεις, νιώθω πάρα πολύ άσχημα, εγώ δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο» είπε.

Δειτε το βιντεο εδω

«Ειλικρινά θέλω να ακούσω ένα συγγνώμη. Δεν θέλω να βγει στα κανάλι ή να ανεβάσει stories. Αυτές οι κινήσεις για μένα δεν είναι απαραίτητες, μπορούσαμε να το λύσουμε μεταξύ μας. Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν γονιό να μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία, να βλέπει το παιδί του να υποφέρει κι εμείς αντί να τον στηρίζουμε και να τον βοηθάμε να τον πατάμε και άλλο κάτω» τονίζει η Μαίρη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου