Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Βαλάντης για Γρηγόρη Πετράκο: «Αυτά είναι τα πολιτικά εκτρώματα»

"Ο καθένας προωθεί τα δικά του συμφεροντάκια και τα ισοπεδώνει όλα. Πιστεύω ότι το έκανε για πολιτικούς λόγους", λέει ο Βαλάντης.

Ο Βαλάντης μίλησε στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Γρηγόρη Πετράκο.

Ο Βαλάντης μίλησε έξω από τα δόντια.

«Έχω μάθει να προστατεύομαι και να μην παίρνω στον λαιμό μου και άλλους ανθρώπους. Το αν έκανα εμβόλιο, αν θα κάνω ή αν νόσησα, δεν θα το μάθει κανείς. Δεν θα παροτρύνω κανέναν άνθρωπο με τη δική μου πράξη γιατί είμαι και δημόσιο πρόσωπο.

Βλέπω κάποιους ανθρώπους που πάτησαν πάνω στην πανδημία και προσπαθούν να κάνουν πολιτική καριέρα. Δεν αντέχω και μισώ τους ανθρώπους αυτούς που εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες και τα προβλήματα των ανθρώπων για δικά τους συμφέροντα. Καταλαβαίνει ο κόσμος για ποιον μιλάω», είπε ο Βαλάντης και συνέχισε:

«Τώρα τελευταία, ο Γρηγόρης Πετράκος που είναι και συνάδελφός μου… Εκείνος φώναζε να μην κάνει ο κόσμος εμβόλια. Ήταν αντιεμβολιαστής. Δεν έμπαινε στη διαδικασία το να παροτρύνει ανθρώπους να μην κάνουν το εμβόλιο; Πήρε κάποια ευθύνη και να πει ότι εγώ τους έσπρωξα στον θάνατο ή σε κάποια προβλήματα»;

Δειτε το βιντεο εδω

«Ο καθένας προωθεί τα δικά του συμφεροντάκια και τα ισοπεδώνει όλα. Πιστεύω ότι το έκανε για πολιτικούς λόγους. Να καταλαβαίνει ο κόσμος τα πολιτικά εκτρώματα, αυτά είναι τα πολιτικά εκτρώματα», κατέληξε ο Βαλάντης».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου