Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Βύρωνας: «Κλειδώθηκα στο δοκιμαστήριο» Νέες καταγγελίες γυναικών για ασέλγεια σε βάρος τους από καταστηματάρχη

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν γυναίκες που απλά απάντησαν σε αγγελία για εργασία

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τον καταστηματάρχη ρούχων στον Βύρωνα, που κατηγορείται για ασέλγεια σε κοπέλες που πήγαιναν στο μαγαζί του για να ζητήσουν δουλειά ως πωλήτριες.

Δύο ακόμα γυναίκες κατήγγειλαν τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν στα χέρια του. 

Μία 38χρονη υποστηρίζει ότι είδε την αγγελία και πήγε στο μαγαζί και αφότου μίλησαν για το οικονομικό, ο καταστηματάρχης της ζήτησε να φορέσει κάποια ρούχα για να δει το στιλ της. Η γυναίκα δέχθηκε και έπειτα της είπε να βγάλει τα ρούχα αλλά δεν έφευγε από το χώρο. Μάλιστα όταν του ζήτησε η 38χρονη να φύγει για να μπορέσει να αλλάξει, της είπε να μείνει μεταξύ τους αφού είναι και οι δυο ενήλικες και η γυναίκα έφυγε τρομαγμένη και κλαίγοντας.

Σύμφωνα με το Star, η γυναίκα ντράπηκε στην αρχή να το καταγγείλει αλλά όταν είδα ότι υπήρξε και άλλη καταγγελία, αποφάσισε και εκείνη να αναλάβει δράση.

Μία 20χρονη κοπέλα κατήγγειλε ότι ο καταστηματάρχης επιχείρησε να ασελγήσει σε βάρος της και εκείνη κλειδώθηκε στο δοκιμαστήριο και πήρε τη μητέρα της να έρθει να την πάρει.

«Με έπιασε στα γεννητικά όργανα»: Η 20χρονο που ξετύλιξε το κουβάρι των καταγγελιών

«Μου είπε ότι για να πάρω τη θέση πρέπει να κάνω κάποιους συνδυασμούς ρούχων. Είχε δει τα ρούχα που επέλεξα και μου λέει “άμα κάνεις αυτό που πιστεύω, σου βγάζω το καπέλο και σου δίνω κατευθείαν τη δουλειά”» περιέγραφε μία 20χρονη κοπέλα μιλώντας στο Star για τον καταστηματάρχη.

Αφού η κοπέλα φόρεσε τα ρούχα, ο εργοδότης της είπε πως «κάτι δεν ταιριάζει» και της έδειξε το εσώρουχο. Στη συνέχεια, όπως καταγγέλλει η 20χρονη, της τράβηξε πάνω το εσώρουχο και άρχισε να της κατεβάζει το παντελόνι, ενώ «την έπιασε στα γεννητικά όργανα».

«Μετά με βάζει να καθίσω σε μια καρέκλα, μετά με βάζει να καθίσω στο πάτωμα και ήρθε από πίσω μου και κόλλησε τα γεννητικά του όργανα πάνω μου» συγκλονίζει η κοπέλα.

«Μετά είχα φρικάρει, πήρα το αγόρι μου τηλέφωνο και του είπα πως νομίζω ότι με παρακολουθούν».

Βύρωνας: Πατέρας 20χρονης: Είναι σε σοκ, φοβάται τους πάντες

Η κοπέλα ενημέρωσε και τον πατέρα της για την σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε, ο οποίος λέει ότι το παιδί είναι ακόμη σε σοκ και φοβάται να βγει από το σπίτι. «Φοβάται τους πάντες. Ντρεπόταν να μου πει τι έγινε. Μου έλεγε ”μπαμπά, αν σου πω και τα υπόλοιπα θα φρίξεις» υπογράμμισε ο πατέρας της νεαρής.

Αναφερόμενος στον φερόμενο ως δράστη, επισήμανε πως παρουσιαζόταν ως σχεδιαστής μόδας και ήταν φιλικός στις κινήσεις του.

Μάλιστα, ο πατέρας της 20χρονης πριν πάει στο αστυνομικό τμήμα, πέρασε από το κατάστημα, όπου έγινε το περιστατικό και είδε τον ιδιοκτήτη σε πολύ καλή διάθεση.

Δειτε το βιντεο εδω

Το μαγαζί δεν άνοιξε σήμερα και ο δικηγόρος του καταγγελλόμενου, Βασίλειος Καπερνάρος, ισχυρίζεται πως ο πελάτης του δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και «θα δώσουμε εξηγήσεις όταν μας καλέσει η δικαιοσύνη».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου