Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Ζεφύρι: Έπεσαν πυροβολισμοί σε κηδεία, βρέθηκαν 173 κάλυκες

Ο άνδρας με την καραμπίνα παραμένει άφαντος

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (31.10) στους κατοίκους του Ζεφυρίου, όταν κατά τη διάρκεια κηδείας έπεσαν δεκάδες πυροβολισμοί από όπλα και καραμπίνες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega εντοπίστηκαν 173 κάλυκες στο σπίτι όπου έσπευσαν αστυνομικοί, θεωρώντας αρχικά ότι γινόταν κάποια άγρια συμπλοκή.
Περίπου στη μια το μεσημέρι της Κυριακής κάτοικοι άκουσαν έντρομοι δεκάδες πυροβολισμούς από καραμπίνα και πιστόλι, έξω από σπίτι που είχαν συγκεντρωθεί πλήθος για να πει το τελευταίο αντίο σε ένα άτομο που είχε καταλήξει. Η σορός του βρισκόταν στο σπίτι του έως ότου μεταφερθεί στο νεκροταφείο. Ένας άνδρας άρχισε να πυροβολεί στον αέρα λίγο πριν ξεκινήσει η μεταφορά της σορού από το σπίτι προς την εκκλησία.

Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία με στελέχη της ΟΠΚΕ να μεταβαίνουν στο σπίτι και να εντοπίζουν το άτομο που πυροβολούσε ασκόπως στον αέρα. Στην θέα των αστυνομικών ο άνδρας ξεκίνησε να τρέχει και εκμεταλλευόμενος τον συνωστισμό κατάφερε να απομακρυνθεί χωρίς να συλληφθεί. Οι 173 κάλυκες μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου