Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

5 ασκήσεις για γυμνασμένο στήθος

Για να κάνετε το στήθος σας να φαίνεται πιο στητό και όμορφο, πραγματικά δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε ακριβές χειρουργικές επεμβάσεις. 

Το μόνο που χρειάζεται, είναι να κάνετε μερικές απλές ασκήσεις σε τακτική βάση, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στην ανύψωση και στη βελτίωση του σχήματος των μαστών σας.

Στο Bright Side βρήκαμε αυτό το σετ 7 ασκήσεων για να αποκτήσετε το στήθος των ονείρων σας και σας προτρέπουμε να ξεκινήσετε μαζί μας!

Άσκηση 1


Σφίξτε το χέρι σας σε γροθιά και τοποθετήστε το κάτω από το πηγούνι σας. Πιέστε τη γροθιά σας με το πηγούνι για 5 δευτερόλεπτα και μετά χαλαρώστε για άλλα πέντε. Επαναλάβετε 2-3 φορές.

Άσκηση 2


Ενώστε τα χέρια σας μπροστά από το στήθος. Πιέστε τα μαζί με αρκετή δύναμη για να τεντώσετε τους θωρακικούς μυς σας. Βεβαιωθείτε ότι κρατάτε την πλάτη σας ευθεία.

Άσκηση 3


Τα push-ups μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση των θωρακικών μυών. Εάν είστε αρχάριες, ξεκινήστε στηριζόμενες στα γόνατά σας. Τοποθετήστε τα χέρια σας όσο το δυνατόν πιο μακριά από τον κορμό σας και ενώστε τα πόδια σας. Όσο πιέζετε το σώμα σας στο έδαφος, σύρετε αργά τους αγκώνες προς τον κορμό σας. Εκτελέστε 3 σετ των 12-15 push-ups.

Άσκηση 4


Ξαπλώστε μπρούμυτα, λυγίστε τα πόδια σας και πιάστε στους αστραγάλους. Εάν είστε αρχάριες, μείνετε σε αυτή τη θέση για 20 δευτερόλεπτα και μετά κάνετε ένα διάλειμμα 10 δευτερολέπτων. Επαναλάβετε 3 φορές.

Άσκηση 5


Σταθείτε μισό μέτρο μακριά από έναν τοίχο, τεντώστε τα χέρια σας μπροστά και αρχίστε να τον πιέζετε με τις γροθιές σας. Θα νιώσετε ότι οι θωρακικοί μυς ασκούνται. Πιέστε για 20 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια ξεκουραστείτε για άλλα δέκα. Επαναλάβετε 3 φορές.

Πηγή: Healthline.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου