Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Αλέξης Παππάς – Αθηνά New York: Ποια είναι τα σχέδιά τους από εδώ και πέρα;

"Δεν έχει γίνει πρόταση γάμου. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δημιουργούν αποστάσεις, όπως η Αμερική", λέει ο Αλέξης Παππάς.

Ο Αλέξης Παππάς και η Αθηνά New Yourk είχαν ευτυχές φινάλε στο The Bachelor, ενώ τώρα αρχίζουν την κανονική τους ζωή. 

Η Όλγα Λαφαζάνη από το Happy Day συνάντησε το ζευγάρι και μίλησαν για τα πρώτα συναισθήματα αλλά και για τα σχέδιά τους.

«Βρήκα τον άντρα μου. Εγώ μένω στην Αμερική, ο Αλέξης στην Ελλάδα. Εγώ λατρεύω την Ελλάδα, θα δούμε τι θα γίνει. Ο Αλέξης έχει πολύ καλή καρδιά, είναι ο πιο ωραίος άντρας», είπε ενθουσιασμένη η Αθηνά New York.

Ο Αλέξης Παππάς, πιο συγκρατημένος και ρεαλιστής, δήλωσε: «Περιμένω να δω την εξέλιξη των πραγμάτων σε καινούριες συνθήκες. Αυτές που θέλουν τα ζευγάρια στην καθημερινότητα. Η Αθηνά αναφέρεται συνεχώς στον γάμο και στα παιδιά. Εννοείται ότι είναι κάτι που το θέλω πολύ. Όμως θα πρέπει να βιώσουμε κάποια πράγματα πρώτα και μετά να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε το επιθυμητό επόμενο βήμα που είναι πάρα πολύ σημαντικό και μιλάμε για μια ολόκληρη ζωή».

«Δεν έχει γίνει πρόταση γάμου. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δημιουργούν αποστάσεις, όπως η Αμερική. Δεν θέλω να κάνουμε βιαστικές κινήσεις», σημείωσε ο Αλέξης Παππάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου