Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Ξέσπασε σε κλάματα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στον αέρα του Alpha

 

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν άντεξε και «λύγισε» κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής Super Κατερίνα.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα. Αιτία ήταν το γεγονός ότι στοχοποιήθηκε από κόσμο που τον “φωτογράφιζε” ότι πρόκειται για τον πανελίστα που κατηγορείται από επιχειρηματία πρώην σύντροφό του ότι διέρρευσε βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσίασε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου ο άνθρωπος που κατηγορείται δεν είναι πανελίστας, αλλά δημοσιογράφος που μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Ελλάδος και εξωτερικού και το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο εξωτερικό. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος στο παρελθόν έχει υπάρξει και κεντρικός παρουσιαστής εκπομπής, ενώ η καταγγελία σε βάρος του έχει γίνει από άντρα και όχι από γυναίκα επιχειρηματία.

«Θα ήθελα να πω, γιατί όντως πέρασα πολύ δύσκολα, ότι ο καθένας μπορεί να βγει και να φωτογραφίσει τον οποιονδήποτε. Στήνεται ένα λαϊκό δικαστήριο στα social media και βγαίνει ανώνυμα και γράφει το οτιδήποτε.

Δειτε το βιντεο εδω

Μπορεί όλα αυτά, τα δημοσιεύματα, η ανακατασκευή που φτιάχνει ο καθένας, να φτάσουν στις οικογένειές μας. Λίγο προσοχή γιατί μπορεί να βαράτε έναν άνθρωπο αλλά δε ξέρετε από πίσω τι υπάρχει. Και όλα αυτά που λέτε…», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ξέσπασε σε κλάματα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου