Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Απασφάλισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά του Αντώνη Κανάκη – «Είναι συνένοχος ή ηλίθιος»

Είναι δικά του λόγια, δεν είναι κακία" ξεκαθάρισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Έξω από τα δόντια μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το πρωί της Παρασκευής, σχετικά με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου που απασχολεί την κοινή γνώμη τα τελευταία 24ωρα. 

Μέσα από τον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha, μάλιστα, ο παρουσιαστής έριξε τα βέλη του και στον πρώην συνεργάτη του θύτη, Αντώνη Κανάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο παρελθόν ο Κανάκης είχε πει πως αν «η κυρία Μενδώνη δεν γνώριζε, είναι ηλίθια. Αν γνώριζε, είναι συνένοχος». Ακριβώς αυτό το επιχείρημα το παίρνω από τον ίδιο και το λέω στον ίδιο».

«Αν ο Κανάκης γνώριζε, είναι συνένοχος. Αν δεν γνώριζε, είναι ηλίθιος. Είναι δικά του λόγια, δεν είναι κακία» πρόσθεσε ο παρουσιαστής στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.

«Όλο αυτό γίνεται και αυτό που μένει, ξέρουμε το γεγονός και δεν υπάρχει ένας υγιής που να πει «μπράβο ρε μεγάλε», είναι αν το ήξεραν ή δεν το ήξεραν και αν εμπλέκονται ή δεν εμπλέκονται» υπογράμμισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του Ράδιο Αρβύλα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου